Μουσικό καλοκαίρι! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα της ταινίας «Οι Ευχούληδες: Παγκόσμια Περιοδεία»

Το cinemagazine.gr και η Tulip Entertainment, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα από την ταινία κινουμένων σχεδίων «Οι Ευχούληδες: Παγκόσμια Περιοδεία».

Μουσικό καλοκαίρι! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα της ταινίας «Οι Ευχούληδες: Παγκόσμια Περιοδεία»

Η πιο χαρούμενη ταινία που έγινε ποτέ, με τα νέα τραγούδια του Τζάστιν Τίμπερλέικ και τον Πάνο Μουζουράκη στην ελληνική μεταγλώττιση!  

Η Πόπη και o Κλωνάρης θα ταξιδέψουν σε μέρη που δεν έχουν φανταστεί και θα ανακαλύψουν ότι η φυλή τους είναι μόλις μία από τις έξι φυλές Ευχούληδων, οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε ισάριθμες τοποθεσίες. Η καθεμία τους είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής: Φανκ, Κάντρι, Τέκνο, Κλασική, Ποπ και Ροκ.  Ο κόσμος των Ευχούληδων μετά από αυτό το ταξίδι, όχι μόνο θα μεγαλώσει, αλλά θα αποκτήσει νέο ρυθμό, πολλή ένταση και θα ανακαλύψει ξανά τη δύναμη της συμφιλίωσης και της αγάπης ανάμεσα σε πλάσματα με διαφορετικές παραδόσεις και καταβολές. 

Η υπόθεση είναι απλή και ευρηματική: Ένα μέλος της αριστοκρατίας του σκληρού ροκ, η Βασίλισσα Μπαρμπ, με την βοήθεια του πατέρα της, του βασιλιά Θρας (Όζι Όζμπορν), θέλει να καταστρέψει όλα τα υπόλοιπα είδη μουσικής και να επιβάλλει την κυριαρχία του ροκ.  Όλες οι μουσικές, όλες οι φυλές και οι παραδόσεις έχουν τη δική τους αξία και σημασία και τα μυστικά που ανακαλύπτουν οι ήρωες στο γενναίο ταξίδι συμφιλίωσης και αφύπνισης, τους οδηγούν σε απρόσμενους τόπους.  

Στόχος των παραγωγών ήταν να φτιάξουν την πιο χαρούμενη ταινία που έγινε ποτέ. Άλλωστε οι Ευχούληδες… «χαρά θέλουν, αγνή χαρά» όπως λένε οι διασκευασμένοι στίχοι του “Girls Just Want To Have Fun” της Σίντι Λόπερ, που ερμηνεύει για λογαριασμό της ταινίας ο Πάνος Μουζουράκης. Η ελληνική προσαρμογή ήταν από μόνη της μια δύσκολη πρόκληση. Οι διασκευές των τραγουδιών, οι φωνητικές απαιτήσεις, οι αναφορές στους διαλόγους, το συναίσθημα της μαγείας και η αφήγηση του παραμυθιού, απαιτούσαν φροντίδα και επαγγελματισμό. Η έντονη προσωπικότητα και το φωνητικό ταλέντο του Πάνου Μουζουράκη, αλλά και των συνεργατών που τον πλαισιώνουν, βοήθησαν τα μέγιστα στο να διατηρηθεί η κινηματογραφική απόλαυση και να απογειωθεί η φαντασία των θεατών στη χώρα μας.  

Την ταινία σκηνοθετεί ο Γουολτ Ντορν (που είχε αναλάβει και την πρώτη) μαζί με τον Ντέιβιντ Π. Σμιθ. Επίσης, θα ακούγονται νέα τραγούδια του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο οποίος είχε φτάσει μέχρι τα Όσκαρ® με το τραγούδι του για την πρώτη ταινία του 2016 που είχε τον τίτλο “Can’t Stop the Feeling!”.

Το cinemagazine.gr και η Tulip σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα της ταινίας (μολύβια με Ευχούληδες, αυτοκόλλητα, παιδικά μπλουζάκια και γιογιό) κάνοντας comment, like ή share στο σχετικό ποστ στην επίσημη σελίδα του του cinemagazine.gr στο facebook για να τα διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Οι Ευχούληδες: Παγκόσμια Περιοδεία» θα κυκλοφορήσει 13 Αυγούστου στους κινηματογράφους από την Tulip Entertainment.