Μεταμορφώσεων συνέχεια: Αγνώριστος και ο Σεμπάστιαν Σταν στο «A Different Man»

Μετά τα χθεσινά του Μπρένταν Φρέιζερ στο «The Whale» του Ντάρεν Αρονόφσκι, ο Σταν διπλασιάζει τις μεταμορφώσεις του για φέτος μετά τον «Τόμι Λι» του για λογαριασμό του «Pam and Tommy»

Από τον Ηλία Δημόπουλο
Μεταμορφώσεων συνέχεια: Αγνώριστος και ο Σεμπάστιαν Σταν στο «A Different Man»

Τούτη τη φορά ο Σταν κάνει όμως αυτό το meta που τόσο αγαπούμε να γράφουμε, να βλέπουμε και να συζητάμε - κι ας μην ξέρουμε και ακριβώς τι σημαίνει, ή ποια η ουσία του. Για την ακρίβεια, ο ηθοποιός και παραγωγός υποδύεται τον Έντουαρντ, έναν άντρα που αναπλάθει χειρουργικά το πρόσωπό του και παθαίνει εμμονή με τον ηθοποιό που τον υποδύεται σε ένα θεατρικό για τη ζωή του. Χμ.

Ο Σταν ανέβασε την φωτογραφία στο Instagram, αναφέροντας την εξαιρετική δουλειά του Μάικ Μαρίνο, ο οποίος πρόσφατα έκανε Πιγκουίνο τον Κόλιν Φάρελ στο «The Batman». Εμείς εδώ, που είμαστε και στραβόξυλα, βρίσκουμε τον άνθρωπο-ελέφαντα 40 τόσα χρόνια πριν εντυπωσιακότερη δουλειά και τον Πιγκουίνο καλύτερη μεταμόρφωση.

Το «A Different Man» γράφεται και σκηνοθετείται από τον Άαρον Σίμπεργκ, συμπρωταγωνιστεί η Ρενάτε Ρέινσβε του «Χειρότερου Ανθρώπου στον Κόσμο» (αυτός μάλιστα, είναι λόγος να το δούμε), ενώ την ταινία που γυρίζεται αυτή την περίοδο στη Νέα Υόρκη παράγει η Α24, με τον ίδιο τον Σταν ανάμεσα στους εκτελεστικούς παραγωγούς.