O Tζέισον Μομόα «έδωσε» τη μυστική εμφάνιση του Μπεν Άφλεκ στο «Aquaman and the Lost Kingdom»

Τζένιφερ Λόπεζ για Κατγούμαν κανείς; Ο Μπάτμαν του Μπεν Άφλεκ θα εμφανιστεί στο «Aquaman and the Lost Kingdom», όπως αποκάλυψε ο Τζέισον Μομόα μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
O Tζέισον Μομόα «έδωσε» τη μυστική εμφάνιση του Μπεν Άφλεκ στο «Aquaman and the Lost Kingdom»

«Δεν θέλω να θάψω άλλους Μπάτμαν», λέει ο Μάικλ Κέιν του Στιβ Κούγκαν στο «Ταξίδι στην Ιταλία». «Μα καλά, πόσους Μπάτμαν έχεις θάψει, πόσοι Μπάτμαν υπάρχουν;» τον ρωτάει ο Μάικλ Κέιν του Ρομπ Μπράιντον – για όσους δεν καταλάβατε για τι πράγμα μιλάμε, δείτε το βίντεο στο τέλος του κειμένου. Η απάντηση στη δεύτερη ερώτηση του Μπράιντον πάντως, είναι «πολλοί» και μάλιστα εν ενεργεία. Έχουμε τον Μπάτμαν του Ρόμπερτ Πάτινσον. Έχουμε τον Μπάτμαν του Μάικλ Κίτον που κάνει πραγματικότητα τον τίτλο της δεύτερης μπαρτονικής εξόρμησής του και «επιστρέφει» στα επερχόμενα «Flash» και «Batgirl». Για τους εραστές της συνωμοσιολογίας, ίσως έχουμε και τον Μπάτμαν του Κρίστιαν Μπέιλ, καθώς ανεπιβεβαίωτες (αν και μάλλον ανυπόστατες) φήμες λένε ότι κάνει κι αυτός ένα cameo στο «Flash», την ταινία που εισάγει την έννοια του πολυσύμπαντος στο επονομαζόμενο DCEU. Και, βέβαια, έχουμε και τον Μπάτμαν του Μπεν Άφλεκ.

Ο τελευταίος είχε δηλώσει το 2019 ότι συνταξιοδοτείται, καθώς ο ηθοποιός περνούσε μια δύσκολη φάση στη ζωή του, μα τελικά κατέληξε να κάνει υπερωρίες. Επανήλθε για μια σκηνή στο τέλος του Snyder Cut της «Justice League», μια ταινία για  την οποία οι ζωντανοί έδωσαν το αίμα τους και είδαν τελικά τον αγώνα τους να δικαιώνεται. Φόρεσε την κάπα του ξανά για το «Flash», το οποίο υποτίθεται ότι θα ήταν η τελευταία αποστολή του. Και τώρα μαθαίνουμε ότι πέρασε να κάνει λίγα μερεμέτια στο «Aquaman and the Lost Kingdom» του Τζέιμς Γουάν που κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου του 2023.

Η είδηση προέκυψε από τον λογαριασμό του Τζέισον Μομόα στο instagram. Δεν ξέρουμε αν ήταν κάποιο διαφημιστικό stunt, αλλά βγαίνοντας από το σετ της ταινίας, οι δύο ηθοποιοί έπεσαν σε ένα αμαξίδιο με φαν που έκαναν το tour του στούντιο, οπότε, όπως είπε χαριτολογώντας κι ο Μομόα στο σχετικό βιντεάκι που ανέβασε, «συγγνώμη, αδερφοι Γουόρνερ, υποθέτουμε ότι δεν είναι πια μυστικό», αναφερόμενος στη συμμετοχή του Άφλεκ στο έργο. Με την αναβολή του «Flash» για του χρόνου το καλοκαίρι, το οποίο κανονικά θα έβγαινε φέτος τον Νοέμβριο, δόθηκε το περιθώριο για ένα μικρό πέρασμα του Άφλεκ από το δεύτερο «Aquaman», στο πλαίσιο της συνδεσιμότητας ανάμεσα στις ταινίες του franchise. Aφήστε δε που, με τα καμώματα του Έζρα Μίλερ, μπορεί να κάνουμε περισσότερο καιρό να δούμε την δουλειά του επονομαζόμενου Μπάτφλεκ εκεί, oπότε οι φαν του θα μπορέσουν να ξεγελάσουν λίγο τη δίψα τους γι’αυτόν τον Μάρτιο που μας έρχεται.