«Audrey»: Ο γιος της Όντρεϊ Χέπμπορν και η παραγωγός του «The Good Wife» ετοιμάζουν βιογραφική σειρά

Η Ζάκλιν Χόιτ («The Good Wife», «The Leftovers») και ο Λούκα Ντότι, συνεργάζονται για μία σειρά που θα εξερευνά τα χρόνια της καθιέρωσης της Χέπμπορν ως της αδιαμφισβήτητης «πριγκίπισσσας» του Χόλιγουντ.

Από τον Πάνο Γκένα
«Audrey»: Ο γιος της Όντρεϊ Χέπμπορν και η παραγωγός του «The Good Wife» ετοιμάζουν βιογραφική σειρά

Χαρισματική ηθοποιός, πρότυπο κομψότητας, δυναμική ακτιβίστρια, κοσμαγάπητη σταρ. Η Όντρεϊ Χέπμπορν αποτελεί εμβληματική φιγούρα του κλασικού Χόλιγουντ με αναφαίρετη λάμψη εδώ και δεκαετίες, οπότε είναι πραγματικά περίεργο που το σινεμά ή η τηλεόραση δεν έχει «ακουμπήσει» ακόμα τον μύθο της.

Κι αν δεν ευτύχησε στο προχειρότατο «The Audrey Hepburn Story» με την Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ (παραγωγής 2000), η Ζάκλιν Χόιτ, σεναριογράφος/παραγωγός του «The Good Wife» (με συμμετοχές σε «Leftovers» και στο πολυαναμενόμενο «Underground Railroad» του Μπάρι Τζένκινς), ο γιος της Όντρεϊ Χέπμπορν, Λούκα Ντότι, και η εταιρεία παραγωγής Wildside (της φήμης των «The Young Pope» και «My Brilliant Friend»), υπόσχονται μία μίνι-σειρά άξια για την «Ωραία μου Κυρία».

Το σενάριο της σειράς θα αναλάβει η Χόιτ σε συνεργασία με τον Ντότι (γιος της Χέπμπορν από το γάμο της με τον ιταλό ψυχίατρο Αντρέα Ντότι που κράτησε από το 1970 ως το 1980) και τον Ιταλό δημοσιογράφο και συγγραφέα Λουίτζι Σπινόλα. Οι δυο τους είχαν δημοσιεύσει το 2015 το βιβλίο «Audrey at Home», ένα λεύκωμα γεμάτο λεπτομέρειες από τα χρόνια του γάμου της Χέπμπορν με τον Ντότι, αλλά και πολλές συνταγές μαγειρικής που χρησιμοποιούσε η ίδια. Το τωρινό σενάριο θα καλύπτει ένα πολύ μεγαλύτερο χρονικό φάσμα και θα εστιάζει στα χρόνια που η Χέπμπορν εξελίχθηκε σε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες stars του αμερικανικού σινεμά πρωταγωνιστώντας στα αξεπέραστα «Διακοπές στη Ρώμη» (Όσκαρ Α' Γυναικείου), «Σαμπρίνα», «Πρόγευμα στο Τίφανις» κ.α.

Αναμένουμε με αγωνία την ανακοίνωση του καστ!