Νικόλ Κίντμαν και Χαβιέ Μπαρδέμ θα μεταμορφωθούν σε Λουσίλ Μπολ και Ντέζι Αρνάζ για τον Άαρον Σόρκιν

Ένα οσκαρικό και ταλαντούχο ζευγάρι ηθοποιών συναντά ένα θρυλικό ντουέτο στην επερχόμενη βιογραφία «Being the Ricardos» δια χειρός Άαρον Σόρκιν.

Από τον Πάνο Γκένα
Νικόλ Κίντμαν και Χαβιέ Μπαρδέμ θα μεταμορφωθούν σε Λουσίλ Μπολ και Ντέζι Αρνάζ για τον Άαρον Σόρκιν

Μετά την «Δίκη των 7 του Σικάγο», που αναμένεται να ακουστεί αρκετά στα φετινά Όσκαρ, ο Άαρον Σόρκιν βάζει πλώρη για... μερικά ακόμη!

Το Deadline αναφέρει πως ο βραβευμένος με Όσκαρ (για το φιντσερικό «The Social Network») σεναριογράφος και σκηνοθέτης θα προχωρήσει άμεσα στο προ-5ετίας πρότζεκτ του «Being the Ricardos» για το πασίγνωστο ζευγάρι των Λουσίλ Μπολ και Ντέζι Αρνάζ που υποδύονταν τους Λούσι και Ρίκι Ρικάρντο στο κλασικό sitcom «I Love Lucy».

Η ταινία θα καταπιάνεται με την δημιουργική πορεία της σειράς στην διάρκεια μιας εβδομάδας, από το «τραπέζι» των συντελεστών για την ανάγνωση του σεναρίου την Δευτέρα μέχρι τα γυρίσματα του επεισοδίου την Παρασκευή. Στο παραπάνω προσθέστε πως ο Σόρκιν θα εστιάζει στην περίοδο της οικογενειακής και επαγγελματικής κρίσης του ζευγαριού που οδήγησε στο τέλος της συνεργασίας (και του γάμου τους), ενώ θυμηθείτε πως ανάλογη δομή είχε το σενάριο που είχε υπογράψει για το «Steve Jobs» του Ντάνι Μπόιλ. Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν μερικά χρόνια τον ρόλο της Λουσίλ Μπολ στην ταινία του Σόρκιν γυρόφερνε η Κέιτ Μπλάνσετ.

Η θρυλική κωμικός Λουσίλ Μπολ στην μακροβιότατη καριέρα της, ιδιαίτερα στην τηλεόραση, εξελίχθηκε στην πιο οικεία φιγούρα των '50s μέσα από τις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές της επιτυχίες. Προτάθηκε για Έμμυ δεκατρείς φορές και το κέρδισε τέσσερις, το 1977 ήταν ανάμεσα στις πρώτες γυναίκες ηθοποιούς που τιμήθηκαν με το Women in Film Crystal Award και τo 1962 έγινε η πρώτη γυναίκα που διηύθυνε μεγάλο τηλεοπτικό στούντιο.

You love Lucy; Φαίνεται πως οι Νικόλ Κίντμαν και Χαβιέ Μπαρδέμ απαντούν «I do» και ετοιμάζονται για μία νέα ερμηνευτική πρόκληση.