Κι αν δεν χορτάσατε το «Μπόρατ 2», έρχεται νέα σειρά με επιπλέον σκηνές από τα γυρίσματα

Χρυσωρυχείο αποδεικνύεται το υποψήφιο για Όσκαρ, δεύτερο μέρος του «Μπόρατ», αφού - όπως φαίνεται - δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Από τον Χρήστο Πολίτη
Κι αν δεν χορτάσατε το «Μπόρατ 2», έρχεται νέα σειρά με επιπλέον σκηνές από τα γυρίσματα

Σε μια δύσκολη κινηματογραφικά χρονιά, το «Μπόρατ 2» ήταν η ευχάριστη έκπληξη που έφτασε στα βραβεία των Ενώσεων Κριτικών, καρπώθηκε δυο Χρυσές Σφαίρες (Καλύτερης Κωμωδίας, Α’ Ανδρικού Ρόλου για Κωμωδία - Σάσα Μπάρον Κοέν) και βρέθηκε υποψήφιο για δυο Όσκαρ (Σεναρίου και Β’ Γυναικείου Ρόλου για την Μαρία Μπακάλοβα).

Το Amazon που το φιλοξένησε και είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν με την προβολή, φανερώνει τις προθέσεις του να μην αφήσει ανεκμετάλλευτο το buzz και ανακοίνωσε μια σειρά αρκετών επεισοδίων (θα φανεί πόσα) που θα μας επιτρέψει να κρυφοκοιτάξουμε στα γυρίσματα και στις κομμένες σκηνές. Τίτλος αυτής; «Borat Supplemental Reportings Retrieved From Floor of Stable Containing Editing Machine»

Στο πρώτο τρέιλερ αναγνωρίζουμε την ίδια δόση τρέλας, αφού παρακολουθούμε την αλλαγή της Τούταρ και τον ίδιο να ερωτεύεται την Αλέξα της Amazon. Μπόρατ να’ ναι, κι οτι να’ ναι, καλοδεχούμενη και αυτή η προσθήκη!