Σας έλειψε; Ο Κρις Ροκ μιλά (ξανά) για το χαστούκι στα Όσκαρ

Το σίριαλ που μοιάζει σαν να ξεκίνησε πρόπερσι, με τόσα που έχουν συμβεί από τότε, έχει νέο επεισόδιο. Ο Κρις Ροκ αναφέρθηκε σ'αυτό σε μια παράστασή του στο Νιού Τζέρσεϊ.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Σας έλειψε; Ο Κρις Ροκ μιλά (ξανά) για το χαστούκι στα Όσκαρ

Καλησπέρα σας από τον μαγικό κόσμο του Χόλυγουντ. Θυμάστε το χαστούκι στα Όσκαρ; Εκείνο που σηκώθηκε ο Γουίλ Σμιθ από το κάθισμα κι ανέβηκε στη σκηνή κι έριξε μια ξανάστροφη στον παρουσιαστή Κρις Ροκ για την τιμή της κυράς του; Αυτό που τον έπιασε μετά ο Ντενζέλ Ούασινγκτον και τον πήγε στη γωνία και του έλεγε για τον Σατανά που θα τον πλησιάσει στη μεγάλη του στιγμή και μετά ελεήσανε τον Κύριο; Εκείνο που μετά πήρε το Όσκαρ και εκφώνησε ένα σπαραξικάρδιο λογύδριο και χειροκροτούσαν όλοι όρθιοι, αλλά την άλλη μέρα τον έβριζαν;

Ε, έχουμε νέο επεισόδιο. Ο Κρις Ροκ, ο δέκτης της οργής του Γούιλ Σμιθ, είναι σε περιοδεία αυτή την περίοδο και αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στο συμβάν. Αυτή τη φορά βρισκόταν σε μια παράσταση στο Νιού Τζέρσεϊ. «Όποιος λέει ότι τα λόγια πονάνε, δεν έχει φάει ποτέ μπουνιά στο πρόσωπο», είπε στο συγκεντρωμένο πλήθος. Το έχει ξαναπεί το συγκεκριμένο χωρατό, μάλλον είναι μέρος της ρουτίνας του. Τα υπόλοιπα είναι καινούργια. «Δεν είμαι θύμα», βροντοφώναξε ο Ροκ. «Ναι, αυτή η μ*****α πόνεσε, αλλά την επόμενη μέρα την ξεπέρασα και πήγα στη δουλειά. Δεν συνηθίζω να πηγαίνω στο νοσοκομείο για ένα κόψιμο από χαρτί», κατέληξε ο κωμικός. Μην νομίσετε, δηλαδή, ότι είναι από εκείνους τους μαλθακούς.

Οι άλλοι πρωταγωνιστές της σειράς παραμένουν εκεί που τους αφήσαμε. Ο Γουίλ Σμιθ βρίσκεται στην Ινδία για προσευχή, σαν πουλί κυνηγημένο, που λέει και το τραγούδι της Θλιμμένης Ναργκίς. H Tζέιντα Πίνκετ Σμιθ ελπίζει ακόμα αυτοί οι «δύο ικανοί και έξυπνοι άνδρες» να συζητήσουν και να συμφιλιωθούν και συνεχίζει τις εκπομπές στο facebook. Και τα Όσκαρ κάνουν τον προγραμματισμό του 2023 χωρίς Γουίλ Σμιθ. Το twist θα είναι να τους ανεβάσουν  και τους τρεις στη σκηνή αγκαλιασμένους και να τραγουδήσουν μαζί με το κοινό το «Give peace a chance». Τo be continued.