Τρέιλερ «F9»: Το ένατο μέρος του «Fast and Furious» αφήνει πίσω αναβολές και πατά γκάζι για καλοκαίρι

Μετά την μετακίνηση ενός χρόνου, το νέο φιλμ του σπιντάτου franchise κάνει στάση αυτό το καλοκαίρι.

Τρέιλερ «F9»: Το ένατο μέρος του «Fast and Furious» αφήνει πίσω αναβολές και πατά γκάζι για καλοκαίρι

«Προς όλη την οικογένεια των φίλων μας,

Αισθανόμαστε όλη την αγάπη και την προσμονή που έχετε για το νέο κεφάλαιο της saga. Γι' αυτό ακριβώς είναι αρκετά σκληρό για μας να ανακοινώσουμε ότι μεταφέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Μας έγινε ξεκάθαρο πως δεν είναι δυνατό να κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο αυτό τον Μάιο».

Με την επίκληση στη λέξη «οικογένεια» που έχει γίνει πλέον βασικό κομμάτι του franchise του «Fast and Furious», όλοι οι εμπλεκόμενοι στην παραγωγή του «F9» ανακοίνωσαν πριν ένα χρόνο την μετακίνηση του ένατου κεφαλαίου του saga. Με αρχική πρόθεση τον Απρίλιο, τελικά το «F9» έρχεται στις αίθουσες στις 25 Ιουνίου.

Θυμίζουμε πως το «Fast and Furious 9» μετονομάστηκε σε «F9» και γυρίστηκε κοντά στην εποχή που το «Hobbs and Shaw» έκανε φασαρία σε οθόνες και ταμεία, για να επικεντρωθεί στη σχέση του Ντίζελ με τη Μισέλ Ροντρίγκεζ, την υπόλοιπη ομάδα που τους ακολουθεί και τους εχθρούς που εξακολουθούν να έχουν.

Στην ταινία επιστρέφουν οι Σαρλίζ Θερόν (ως εχθρός ξανά), η Έλεν Μίρεν, η Τζορντάνα Μπρούστερ, ο Ταϊρίζ Γκίμπσον και ο Κρις Μπρίτζες, ενώ για πρώτη φορά στο καστ θα δούμε τους Τζόν Σίνα και Μάικλ Ρούκερ που λογικά θα χρησιμοποιηθούν ως comic relief στην αφήγηση. Στη σκηνοθεσία επιστρέφει ο Τζάστιν Λι.