I'll Be There for You! Το reunion «Friends» θα γυριστεί αυτή την εβδομάδα και έχει τρέιλερ

17 χρόνια (!) μετά το τελευταίο επεισόδιο, τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν για ένα reunion που περιμένουν όλοι, φανατικοί και μη. Και όπως δείχνουν τα πράγματα, θα το έχουμε μέσα στο 2021.

Από τον Χρήστο Πολίτη
I'll Be There for You! Το reunion «Friends» θα γυριστεί αυτή την εβδομάδα και έχει τρέιλερ

Από τις πλέον αγαπημένες binge-watching συνήθειες, πριν το binge-watching γίνει γνωστή μας λέξη και πολύ πριν οι πλατφόρμες (λέγε με και Netflix) κάνουν απόβαση στην σημερινή τηλεόραση. Τα «Φιλαράκια» αφηγήθηκαν για μία δεκαετία τις περιπέτειες της Ρέιτσελ που ήταν φίλη με την Μόνικα, που τα έφτιαξε (για αρχή) με τον αδερφό της Ρος, που ήταν συμφοιτητής με τον Τσάντλερ, που συγκατοικούσε με τον Τζόι, που έκαναν παρέα με την Φοίβη. Κάπως έτσι, οι έξι αυτοί χαρακτήρες, κατάφεραν με πολύ χιούμορ να δείξουν τι σημαίνει να κάνεις τους φίλους σου, οικογένεια.

Σε μια σχεδόν εθιστική και άκρως απολαυστική δεκαετία, στα επεισόδια παρήλασαν οι πιο γνωστοί ηθοποιοί, από τον Μπραντ Πιτ και τον Μπροους Γουίλις μέχρι τον Σον Πεν και την Σούζαν Σάραντον, όλοι ήθελαν να μοιραστούν μία σκηνή με τα «Φιλαράκια». Κι ύστερα σιωπή, καθώς από το 2004 όταν προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο, δεκάδες φήμες ήθελαν την παρέα να επιστρέφει για μια κινηματογραφική συνέχεια όπως έγινε με το «Sex and the City», αλλά τίποτα.

Κι όπως οι πλατφόρμες έδιναν fast food ορεκτικά στο αδηφάγο κοινό, αυτές οι πλατφόρμες έρχονται για να σώσουν την φήμη των «Friends», αφού το ΗΒΟ MAX, το τηλεοπτικό αδερφάκι της Warner (που πάει να γίνει και κινηματογραφικό, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα) θα συγκεντρώσει τους έξι πρωταγωνιστές σε ένα reunion που θα γιόρταζε πριν ένα χρόνο το λανσάρισμα της πλατφόρμας, αλλά μια το ένα, μια το άλλο (λέγε με και πανδημία) έκαναν τα σχέδια να αναβληθούν.

Τώρα όμως τίποτα δεν τους σταματά, καθώς μπαίνουν για γυρίσματα αυτή την εβδομάδα στο Λος Άντζελες. Καμία λεπτομέρεια για το reunion δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, παρά μόνο ότι ο Μπεν Γουίνστον θα σκηνοθετήσει το νέο «ραντεβού» στο Central Perk». Ο Γουίνστον έχει σκηνοθετήσει βιντεάκια του Τζέιμς Κόρντεν, των One Direction και έχει γράψει τα κείμενα για τα βραβεία Γκράμι και Τόνι.

Δε θέλουμε να ξέρουμε τίποτα παραπάνω, κι όταν λέμε τίποτα, εννοούμε τίποτα, θέλουμε μονάχα να το δούμε.