Lady... Harley! Νέες φωτογραφίες της Lady Gaga στο πλατώ του δεύτερου «Joker»

Παρότι το στούντιο δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει, το φρέσκο υλικό αποκαλύπτει τη Χάρλεϊ Κουίν του «Folie à Deux».

Από τον Ηλία Δημόπουλο
Lady... Harley! Νέες φωτογραφίες της Lady Gaga στο πλατώ του δεύτερου «Joker»

Οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του 2ου «Joker», που λογικά δύσκολα αποκαλύπτουν κάτι παραπάνω για την οπτική πλευρά της ταινίας, περισσότερο επιβεβαίωση της Lady Gaga ως Χάρλεϊ Κουίν παρέχουν, δείχνουν την φερόμενη ως παρτενέρ του Τζόκερ σε σκηνή σύλληψης και πλήθους, με μέικ απ και το κοστούμι της Αριάν Φίλιπς, που «έντυσε» και την πρώτη ταινία. «Ελευθερώστε τον Τζόκερ», «Τζόκερ Παντρέψου με» και «Δεν Υπάρχει Δικαιοσύνη Δεν Είναι Ένοχος Δεν Αστειεύομαι» είναι τα πλακάτ που κοσμούν την εκδήλωση - όπως διαβάζουμε στο Variety.

Τώρα θα είναι όντως η Χάρλεϊ ή κάποια που ντύνεται Χάρλεϊ, ας κρατήσουμε μια επιφύλαξη, λόγω της ιδιαίτερης στάσης που τηρεί το στούντιο να μην επιβεβαιώνει ότι η τραγουδίστρια που έγινε ηθοποιός είναι στα παπούτσια του χαρακτήρα.

Αυτή είναι η δεύτερη εικονογραφημένη αναφορά της παρουσίας της Κουίν στα γυρίσματα της ταινίας, η πρώτη ήταν ο ένθερμος εναγκαλισμός σε κοντινό που είδαμε στο πρόσφατο παρελθόν.

Η πρώτη ταινία ως γνωστόν ήταν ένας εισπρακτικός θρίαμβος που προβλημάτισε αλλά και ερέθισε συζητήσεις (όχι μόνο αισθητικού χαρακτήρα), ενώ τιμήθηκε και με δύο Όσκαρ, έναν για τον Φίνιξ και ένα για την Γκουντναντότιρ στη μουσική επένδυση. Διέπρεψε προτεινόμενη για άλλα εννέα Όσκαρ.

Η δεύτερη αυτή ταινία αναγράφει ένα «Μην Αγγίζετε» πάνω της σε ότι αφορά την καθοδήγηση του Τζέιμς Γκαν και του Πίτερ Σάφραν στο νέο πρόγραμμα αναγέννησης των προϊόντων DC, καθώς η ταινία δεν θα έχει την παραμικρή σχέση με την ευρύτερη αφήγηση που θα αναπτύξουν «στρατηγικά» οι νέες ταινίες του φιλμικού σύμπαντος της DC .Να δούμε αν και πόσο θα μακροημερεύσει κι αυτό. 

Στις 9 Οκτωβρίου του 2024 θα ξέρουμε αντικειμενικά περισσότερα, ως τότε όσα ελεγχόμενα τροφοδοτήσουν την δημοσιότητα από την παραγωγή.