Το «Κυνήγι του Κλέφτη» μπαίνει για γυρίσματα με την Γκαλ Γκαντότ

Ένας Χίτσκοκ που μέχρι στιγμής είχε μείνει ήσυχος από τα remakes του Χόλιγουντ δεν θα μείνει μάλλον για πολύ ήσυχος. Τώρα έχουμε «To Catch a Thief».

Από τον Χρήστο Πολίτη
Το «Κυνήγι του Κλέφτη» μπαίνει για γυρίσματα με την Γκαλ Γκαντότ

Ήταν το «Ψυχώ» από τον Γκας Βαν Σαντ, μπήκε και το Netflix στον χορό με την «Ρεβέκα», τώρα σειρά έχει το κλασικό του «Κυνήγι του Κλέφτη», η επιτυχία του 1955 με τον Κάρι Γκραντ και την Γκρέις Κέλι.

Εκεί ένας κλέφτης κοσμημάτων που έχει αποσυρθεί στην Ριβιέρα, μπαίνει στο μάτι της Αστυνομίας όταν μια σειρά από ληστείες διαμαντιών τον βάζει στο στόχαστρο. Για να ξεφύγει θα βάλει στο παιχνίδι ένα γοητευτικό δόλωμα, μια νεαρή κληρονόμος που κάνει τις διακοπές της με την μητέρα της.

Ένα υπέροχο παραμύθι, μια «καταιγιστική» περιπέτεια, ένα χιτσκοκικό φιλμ, αντιπροσωπευτικό της καριέρας του τώρα θα γίνει «νέα» ταινία με την Γκαλ Γκαντότ -που θα εμπλακεί και στην παραγωγή- στον ρόλο της Γκρέις Κέλι.

Το σενάριο θα γράψει η Αϊλίν Τζόουνς του «Prodigal Son» και οι βλέψεις της παραγωγής είναι να «πιάσει» το νεανικό κοινό που γνωρίζει τι εστί «Vertigo» και «Θηλιά».

Τίποτα δεν έγινε γνωστό ακόμα, ούτε για τον αβανταδόρικο ρόλο του Γκραντ, μα ούτε και για τον πιο αβαναταδόρικο ρόλο του σκηνοθέτη.

Σημειώστε πως οι μετοχές της Γκαντότ ανεβαίνουν, αφού μετά το δεύτερο κεφάλαιο της «Wonder Woman» ετοιμαζόμαστε να την απολαύσουμε στο «Έγκλημα στο Νείλο» του Κένεθ Μπράνα και στην live action μεταφορά της Disney για την «Χιονάτη», παίζοντας την κακιά Βασίλισσα, ενώ το 2021 έπαιξε σε μια από τις πετυχημένες προσθήκες του Netflix, το «Red Notice», δίπλα στον Ντουέιν Τζόνσον και τον Ράιαν Ρέινολντς.