Τι υπήρχε πριν από την «Πεντάμορφη και το Τέρας»; Ήρθε η ώρα να το δούμε!

Ακουγόταν ως φήμη, μα όμως να που τελικά επιβεβαιώνεται πως η Disney+ ετοιμάζει μια μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων που θα εξερευνά τις περιπέτειες του Γκαστόν και του ΛεΦου πριν συναντήσουν τη Μπελ.

Από τον Χρήστο Πολίτη
Τι υπήρχε πριν από την «Πεντάμορφη και το Τέρας»; Ήρθε η ώρα να το δούμε!

Μακριά από την πασπαλισμένη με χρυσόσκονη εκδοχή της «Πεντάμορφης και του Τέρατος», που έγινε ταινία κινουμένων σχεδίων το 1991 και έφτασε μέχρι τη πεντάδα για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και μια πετυχημένη -τουλάχιστον εισπρακτικά- live action εκδοχή το 2017 με την Έμα Γουότσον στο ρόλο της Μπελ, έρχεται ένα spin-off τηλεοπτικό αυτή τη φορά.

Η μόδα των στούντιο να ξεζουμίζουν μια ιστορία όταν εκείνη αποδεικνύεται χρυσωρυχείο, που φανερώνεται από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και το «Game of Thrones» μέχρι το «Breaking Bad» -που εγίνε πετυχημένο «Better Call Saul»-.

Τώρα σειρά θα πάρει η ιστορία, χρόνια πίσω από την «Πεντάμορφη και το Τέρας», σε μια τηλεοπτική εκδοχή 8 επεισοδίων από την Disney+ με τον Λουκ Έβανς και τον Τζος Γκαντ να επιστρέφουν στους απολαυστικούς ρόλους από την ταινία του Μπιλ Κόντον.

Η σειρά θα είναι μιούζικαλ σε μουσική του βραβευμένου με Όσκαρ, Άλαν Μένκεν και θα αναμοχλεύσει το παρελθόν των δυο ηρώων και της ετεροθαλής αδελφής του ΛεΦου.

Αχρείαστο ή όχι, φαίνεται πως το Disney+ δούλευει με τις μηχανές στο φουλ για να παραδώσει ακόμα μια επιτυχία στον μακρύ κατάλογο που ήδη χτίζει.