Who you gonna call? Teaser για το «Ghostbusters: Afterlife» με έναν παλιό γνώριμο (σε mini εκδοχή)

Δεν έχουμε άλλη επιλογή, από τα να υποδεχτούμε την αναβίωση του «Ghostbusters» και να καλοδεχτούμε τα mini Marshmallow Men και τον Πολ Ραντ!

Από τον Χρήστο Πολίτη
Who you gonna call? Teaser για το «Ghostbusters: Afterlife» με έναν παλιό γνώριμο (σε mini εκδοχή)

Σε μια εποχή που οι κινηματογραφικές επιστροφές είναι πιο σύνηθες φαινόμενο από τις πρωτότυπες ιδέες, το «Ghostbusters: Afterlife» έρχεται να προσθέσει ένα ακόμη κεφάλαιο στην «φαντασ-μα-τική» περιπέτεια των ‘80s με τους Μπιλ Μάρεί, Σιγκούρνι Γουίβερ και Νταν Ακρόιντ να επιστρέφουν (με κάποιο τρόπο).

Για να γεφυρωθεί όμως το χάσμα, βάλτε μέσα τον Φιν Γούλφχαρντ που ειδικεύεται στην '80s αναβίωση (από το «Stranger Things» ως το «Αυτό»), πάρτε για σκηνοθέτη τον ικανότατο Τζέισον Ράιτμαν, γιο του Ιβάν Ράιτμαν που υπέγραψε τα δυο πρώτα, και βάλτε πρωταγωνιστή τον Πολ Ραντ, τον άνθρωπο-μυρμήγκι της Marvel, έναν…εκδικητή του σήμερα.

Στη νέα ταινία, πρωταγωνίστρια είναι μια μικρή κωμόπολη της Αμερικής που θα γίνει το επίκεντρο της νέας επίσκεψης φαντασμάτων. Μια μητέρα με τα παιδιά της έρχεται για να μείνει εκεί. Μόνο που η πόλη δονείται από σεισμούς. Ένας καθηγητής (Πολ Ραντ) θα αναλάβει να λύσει το μυστήριο και θα ανακαλύψει την πηγή του κακού, που φέρνει μνήμες από το παρελθόν.

Στο νέο κλιπ που κυκλοφόρησε, αυτό το παρελθόν μοιάζει να επιτρέφει πιο «διασκεδαστικό» από ποτέ, αφού ο Ραντ συναντάει στο σούπερ μάρκετ μίνι εκδοχές του Mr. Stay-Puft. Μόνο που τα φουσκωτά ζαχαρωτά δεν είναι τόσο αθώα, και σίγουρα όχι άγνωστα.

Το πόσο αθώα και το πόσο άγνωστα θα το μάθουμε τον προσεχή Ιούλιο όταν η ταινία κυκλοφορήσει.