Ο Άρμι Χάμερ γίνεται παραγωγός του «Νονού» για το αναμενόμενο «The Offer»

Το «του έκαναν μια προσφορά που δεν μπόρεσε να αρνηθεί» παρακαλεί για την χρήση του εδώ, σε μια μίνι σειρά που θα γράψει ο Μάικλ Τόλκιν και θα χρονογραφεί τα γυρίσματα της ταινίας (1972) του Φράνσις Φoρντ Κόπολα

Από τον Ηλία Δημόπουλο
Ο Άρμι Χάμερ γίνεται παραγωγός του «Νονού» για το αναμενόμενο «The Offer»

Ο Άρμι Χάμερ είναι ένας από τους πιο πολυάσχολους ηθοποιούς της γενιάς του. Στα 34 του ο ηλιόλουστος γόνος του Λος Άντζελες, μόνο στα τελευταία 10 χρόνια, αριθμεί έναν μέσο όρο 2-3 ταινιών τον χρόνο, με το βιογραφικό του να περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Ντέιβιντ Φίντσερ, Κλιντ Ίστγουντ, Λούκα Γκουαντανίνο, Τομ Φορντ, Γκορ Βερμπίνσκι, Τάρσεμ και πολλούς ακόμα.

Δεν είναι πάντα τυχερός, δεν είναι αυτό που λέμε «βαρύς πρωταγωνιστής», αλλά δουλευταράς είναι και αν δεις τα προσεχώς του («Έγκλημα στο Νείλο» - Μπράνα, «Next Goal Wins» - Γουαϊτίτι, «Billion Dollar Spy», «Shotgun Wedding») θα υπάρξει ένα overload της ευειδούς παρουσίας του.

Σε αυτά προσθέτουμε και το «The Offer», μια μίνι σειρά 10 επεισοδίων. που θα περιγράφει το παρασκήνιο της παραγωγής του «Νονού», που πλησιάζει τα 50 του χρόνια και βαδίζει ολοταχώς στην ιστορική/«αρχαιολογική» αντιμετώπιση γνωστοποίησης σε γενιές που, μεταξύ μας, μπορεί και να μην το έχουν δει καν. Ο Χάμερ θα υποδυθεί τον παραγωγό του έργου, Άλ Ρούντι.

Αφού στην συγγραφή βρίσκεται ο Μάικλ Τόλκιν («O Παίκτης» - υποψηφιότητα για Όσκαρ Σεναρίου), έχεις μια ανακούφιση ότι το χολιγουντιανό παρασκήνιο και η ισορροπία των μεγάλων δυνάμεων ενδέχεται να αντιμετωπιστούν με μια εγκυρότητα και μια διείσδυση.

Η παραγωγή αναμένεται να εκκινήσει με την αυγή της επόμενης χρονιάς, ενώ θα τελεστεί για λογαριασμό του συντόμως νεογέννητου Paramount+ της Viacom - Paramount βέβαια που είναι η αρχική παραγωγός και του φιλμ.