Ο Χέιντεν Κρίστενσεν είναι συγκινημένος που επιστρέφει στο «Obi-Wan Kenobi»

Ο Κρίστενσεν δήλωσε ότι ήταν μια καθαρτική εμπειρία η επιστροφή του στο franchise του «Πολέμου των Άστρων» και συγκεκριμένα στο «Obi-Wan Kenobi» το οποίο κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus αύριο.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Ο Χέιντεν Κρίστενσεν είναι συγκινημένος που επιστρέφει στο «Obi-Wan Kenobi»

Η 27η Μαΐου είναι η 147η μέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο, καθώς και η μέρα που βυθίστηκε το Βίσμαρκ. Για τους φαν του «Πολέμου των Άστρων» είναι και η ημέρα του οσίου Όμπι-Ουαν Κενόμπι του Παιδαγωγού, καθώς η σχετική σειρά κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Disney Plus. Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ ξαναφορά τον μανδύα του μάστερ Τζεντάι και δεν είναι ο μόνος. Επιστρέφει και ο Χέιντεν Κρίστενσεν στον ρόλο του Άνακιν Σκαϊγουόκερ που δεν πήρε ποτέ τον βαθμό του μάστερ, ασπάστηκε την Σκοτεινή Δύναμη και απέκτησε την φωνή του Τζέιμς Ερλ Τζόουνς.

Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου για την επιστροφή του, ο Χέιντεν Κρίστενσεν δηλώνει ότι η φαντασία του άρχισε να καλπάζει στην προοπτική να ενσαρκώσει ξανά τον Νταρθ Βέιντερ. «Είναι ένας χαρακτήρας που σημαίνει πολλά για μένα, οπότε το να επιστρέψω και να κάνω περισσότερα ήταν μια συναρπαστική ευκαιρία», επισήμανε ο Κρίστενσεν και αποκάλυψε ότι παρακολούθησε ξανά τις ταινίες αλλά και τις σειρές animation που απαρτίζουν τον μοντέρνο κανόνα του «Πολέμου των Άστρων». «Ήταν μια εμπειρία που γέννησε συναισθήματα νοσταλγίας, ταυτόχρονα όμως ήταν και καθαρτική επειδή αυτός ο χαρακτήρας σημαίνει τόσα πολλά για μένα και κατά κάποιο τρόπο έμεινε μέσα μου όλα αυτά τα χρόνια», διευκρίνισε ο Κρίστενσεν.

Θυμίζουμε ότι τα γεγονότα της σειράς διαδραματίζονται δέκα χρόνια μετά από εκείνα της «Εκδίκησης των Σιθ» και ότι ο Τζον Γουίλιαμς έχει γράψει ένα πρωτότυπο θέμα για τις ανάγκες της. Είμαστε σίγουρα ότι μερικοί από εσάς μετράτε τις ώρες μέχρι την πρεμιέρα. Είθε η Δύναμη να είναι μαζί σας.