Η Τζέιν Φόντα τα χώνει στον Γκοντάρ και στον Ρόμπερτ Ρένφορντ

Σε ακόμα μία από τις ολοένα και πιο αφιλτράριστες συνεντεύξεις και ομιλίες της τον τελευταίο καιρό, η Τζέιν Φόντα μίλησε για τον Γάλλο δημιουργό, αλλά και για τον τακτικό συμπρωταγωνιστή της και, μαζί με τα καλά, είχε και αρκετά άσχημα να πει.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Η Τζέιν Φόντα τα χώνει στον Γκοντάρ και στον Ρόμπερτ Ρένφορντ

Το  «Όλα Πάνε Καλά» ανήκει στις καλές περιπτώσεις του προσωπικού, αυστηρά δοκιμιακού σινεμά που έκανε ο Γκοντάρ από το «2 ή 3 Πράγματα που ξέρω γι’ Αυτή» και έπειτα, παντρεύοντας επί της οθόνης τη Τζέιν Φόντα και τον Ιβ Μοντάν. Ο καλλιτεχνικός γάμος του με την Αμερικανίδα σταρ, πάντως, κάθε άλλο παρά ευτυχής ήταν, σύμφωνα και με την ίδια, η οποία βρέθηκε στις Κάννες και σε μία από τις ολοένα και πιο αφιλτράριστες ομιλίες και συνεντεύξεις της τον τελευταίο καιρό, ούτε λίγο, ούτε πολύ δήλωσε ότι ο Γκοντάρ ήταν σπουδαίος δημιουργός και ότι του βγάζει το καπέλο, αλλά σαν άνθρωπος ήταν το ακριβώς αντίθετο – πάνω κάτω αυτή την εικόνα έχουμε κι από τις μαρτυρίες άλλων, εδώ που τα λέμε.

Στη συνέχεια η Φόντα περιέλαβε και τον επί χρόνια συμπρωταγωνιστή της Ρόμπερτ Ρέντφορντ. «Όταν τον είδα πρώτη φορά στο Ξυπόλυτοι στο Πάρκο, τον ερωτεύτηκα», δήλωσε η Φόντα. «Αλλά δεν του άρεσε να φιλιόμαστε. Και ερχόταν πάντα με κακή διάθεση στο γύρισμα και νόμιζα ότι ήταν δικό μου λάθος. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, απλά έχει ένα θέμα με τις γυναίκες», ανέφερε, με τον συντονιστή της συζήτησης να μην την τσιγκλάει για να πει περισσότερα.

Η Φόντα ανέφερε, πάντως, ότι στην τελευταία τους ταινία, το «Our Souls at Night» - το έχει κάπου κρυμμένο ο αλγόριθμος του Netflix, ψάξτε το – όταν ο Ρέντφορντ πήγαινε στα γυρίσματα τρεις ώρες καθυστερημένος και κακοδιάθετος, ήταν αρκετά μεγάλη πια για να καταλαβαίνει ότι δεν έφταιγε εκείνη. Η Φόντα αντιμετωπίζει εδώ και κάποιους μήνες ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, προς το παρόν με επιτυχία και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι. Σε λίγες εβδομάδες θα την απολαύσουμε στα ελληνικά θερινά, στην κομεντί «Book Club: The Next Chapter».