Συνελήφθη ο Τζόναθαν Μέιτζορς για επίθεση σε γυναίκα - πλήρη αθωότητα επικαλείται η υπεράσπισή του

Το γεγονός της σύλληψης συνέβη το περασμένο Σάββατο στη Νέα Υόρκη, μετά από τηλεφώνημα στην Αστυνομία εκ μέρους της γυναίκας που κατηγορεί τον 33χρονο ηθοποιό.

Από τον Ηλία Δημόπουλο
Συνελήφθη ο Τζόναθαν Μέιτζορς για επίθεση σε γυναίκα - πλήρη αθωότητα επικαλείται η υπεράσπισή του

Στις 25 Μαρτίου το πρωί, το 911 της Νέας Υόρκης ανταποκρίθηκε σε κλήση μιας 30χρονης γυναίκας που ισχυρίστηκε ότι ο συμπρωταγωνιστής του 3ου «Creed» της επιτέθηκε. Το φερόμενο ως θύμα έφερε ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση. Εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε ότι περιμένει σύντομα να καθαριστεί το όνομα του πελάτη του.

Αυτά συνέβησαν το Σάββατο. Χθες Κυριακή υπήρξε update από την πλευρά της υπεράσπισης του Μέιτζορς που έδωσε την ακόλουθη δήλωση: «Ο Τζόναθαν Μέιτζορς είναι εντελώς αθώος και πιθανά το θύμα ενός διαπληκτισμού με μια γυναίκα που γνωρίζει. Προετοιμάζουμε και παρουσιάζουμε στοιχεία στον Εισαγγελέα με την προσδοκία ότι όλες οι κατηγορίες θα πάψουν σύντομα. Τα στοιχεία από το υπάρχον βίντεο και τους αυτόπτες μάρτυρες, καθώς και δύο γραπτές μαρτυρίες από την γυναίκα που ανακαλεί για όσα κατηγόρησε τον πελάτη μας, είναι σαφή και πιστοποιούν ότι ο κ. Μέιτζορς είναι εντελώς αθώος  και δεν επιτέθηκε σε αυτήν με οιονδήποτε τρόπο. Δυστυχώς όσα συνέβησαν σχετίζονται με το ότι η γυναίκα αυτή βρέθηκε σε συναισθηματική κρίση, για την οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χθες. Η Αστυνομία είναι υποχρεωμένη να συλλάβει σε αυτές τις περιπτώσεις και αυτός είναι ο μόνος λόγος που ο κ. Μέιτζορς συνελήφθη. Περιμένουμε οι κατηγορίες να καταρρεύσουν σύντομα.»

Αυτά λένε οι δικηγόροι του συλληφθέντος, παρότι οι αρχικές κατηγορίες είναι αυτές της επίθεσης, του στραγγαλισμού και της παρενόχλησης, σύμφωνα με την γυναίκα που ενεπλάκη στο επεισόδιο.

Τι έχει συμβεί τελικά θα το μάθουμε σύντομα - ή μπορεί και όχι, αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι. Ενδεχόμενη ενοχή του Μέιτζορς αποχαιρετά μια καριέρα που φαίνεται ανθηρή, σε μια στιγμή που πολλοί μιλούν για αυτόν, λόγω του «Κριντ 3», του «Magazine Dreams», που χαιρετίστηκε στο Σάντανς, αλλά και του ντεμπούτου του στο MCU στο κανινούργιο «Ant-Man», ως villain πάνω στον οποίο χτίζεται η 6η Φάση του μαρβελικού σύμπαντος, με δύο Avengers στο κιτάπια να προετοιμάζουν (ή να προετοίμαζαν) τον ηθοποιό για την Α list της βιομηχανίας.

Τα στούντιο της Marvel δεν σχολίασαν το γεγονός της σύλληψης.