Τελικό τρέιλερ «The Matrix: Resurrections»: Τρίνιτι, κουνγκ φου και νέος Πράκτορας Σμιθ

Και να που ξαφνικά το πιο απρόσμενο σίκουελ έχει γίνει το πιο πολυαναμενόμενο blockbuster των Χριστουγέννων.

Από τον Ηλία Δημόπουλο
Τελικό τρέιλερ «The Matrix: Resurrections»: Τρίνιτι, κουνγκ φου και νέος Πράκτορας Σμιθ

Αν ρώτησε κανείς, το προηγούμενο τρέιλερ ήταν τόσο καλό που από πλευράς μάρκετινγκ ένα teaser θα ήταν αρκετό για να κρατήσει τα κάρβουνα αναμμένα. Ωστόσο τέτοιου είδους μινιμαλισμοί όταν διαφαίνεται επιτυχία είναι άγνωστοι στην βιομηχανία του πληθωρισμού, οπότε ιδού νέο, τελικό μάλλον, τρέιλερ και λογικά έχουμε δει πια εικόνα από σχεδόν κάθε σκηνή της ταινίας. Παρ' όλ' αυτά το μυστήριο και μια κάποια προσδοκία καλά κρατούν.

Πέραν του τρέιλερ πάντως, που εμφαίνει αρκετά στην δράση της νέας ταινίας, η επίθεση μάρκετινγκ πιάνει τα multimedia πόστα, οπότε να που πρέπει και τα πιτσιρίκια της επόμενης της τριλογίας γενιάς να αγκιστρωθούν στον κόσμο του franchise των πατεράδων τους. Επί τούτου λοιπόν βγαίνει στις 10 Δεκεμβρίου το The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience για τις παιχνιδομηχανές PlayStation 5 και Xbox X | S, το οποίο και προλογίζει ο Κιάνου Ριβς με το Ματριξικά (και φιλοσοφικά) αναγκαίο «πώς ξέρουμε τι είναι αληθινό;». 

Λίγες μέρες ακόμα για να δούμε αν η Warner χτύπησε τζάκποτ ή η πανδημία θα το κάνει κι αυτό όπως το Tenet μια ωραία ιστορία (ελπίζει κανείς και μια ανάλογα ωραία ταινία) που τελικά δεν είδαν αρκετοί στην αίθουσα και μέχρι τον Μάρτιο θα έχει ξεχαστεί.