«Υπάρχει κάτι μέσα μου που δεν μπορώ να σβήσω»: Τρέιλερ για το «Without Remorse» με τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν

Χρίστηκε ωραιότερος άνδρας της χρονιάς από το People, ετοιμάζει το τρίτο μέρος του «Κριντ», θα συμμετάσχει στο «Journal for Jordan« του Ντένζελ Ουάσινγκτον και το «Static Shock» της DC, αλλά με το συμβόλαιό του με την Amazon συστήνει έναν ήρωα, γνωστό απ’ τα παλιά.

Από τον Χρήστο Πολίτη
«Υπάρχει κάτι μέσα μου που δεν μπορώ να σβήσω»: Τρέιλερ για το «Without Remorse» με τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν

Σε σκηνοθεσία του Στέφανο Σολίμα, του δεύτερου μέρους του «Sicario: Day of the Soldado» έρχεται στο Amazon Prime το «Without Remorse», και έτσι εγκαινιάζεται η συνεργασία της πλατφόρμας με την Outlier Society, την εταιρεία παραγωγής του Τζόρνταν, που ευελπιστεί να δώσει φωνή σε νέες ιστορίες και δημιουργούς. Μαζί με το «Without Reverse», εκεί βρίσκουν θέση και η νέα ταινία του Ντένζελ Ουάσιγκτον αλλά και το «Creed III».

Η ταινία, ίσως αποτελέσει την αρχή μιας συνεργασίας με την πλατφόρμα, που με ή χωρίς τον ήρωα του Κλάνσι, θα δώσει ελευθερία στον Τζόρνταν για τις νέες ιδέες του.

O Μάικλ Μπ. Τζόρνταν υποδύεται τον Τζον Κέλι, έναν επίλεκτο του Αμερικανικού Ναυτικού, που ψάχνει εκδίκηση για τη δολοφονία της εγκύου γυναίκας του από μια συμμορία Ρώσων στρατιωτών. Σύντομα θα ξεσκεπάσει μια συνωμοσία που απειλεί να στρέψει την Αμερική απέναντι στη Ρωσία, με ολέθριες συνέπειες. Αρωγοί στη προσπάθεια επιβίωσης είναι μια συνάδελφός του (η Τζόντι Τέρνερ Σμιθ, στο ρόλο) και ένας μυστηριώδης πράκτορας της CIA (Τζέιμι -λέγε με και «Μπίλι Έλιοτ»- Μπελ), ενώ στην ταινία πρωταγωνιστεί και ο Γκάι Πιρς.

Αυτή η ιστορία βασισμένη στο πρώτο μυθιστόρημα του Τομ Κλάνσι για τον Τζον Κέλι, εκδόθηκε το 1993 και τα δικαιώματά του αγοράστηκαν για 14 εκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό μυθικό για τα τότε δεδομένα.

Ο ήρωας αυτός εμφανίζεται το 1987 στα μυθιστορήματα του Κλάνσι, και το 1993 αποκτά τη δική του σειρά βιβλίων, με τις περιπέτειές του από τον Πόλεμο του Βιετνάμ, ενώ θα αποτελέσει έμπνευση για σχεδόν είκοσι ιστορίες του Κλάνσι.

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας που θα έρθει (αποκλειστικά) στη πλατφόρμα στις 20 Απριλίου, είναι ακριβώς αυτό που πρέπει και αυτό που θα περίμενε κανείς από μια περιπέτεια για τον Τζον Κέλι. Γρήγορο, βίαιο, έντονο και τολμηρό.