Έρχεται το τρίτο «Πάντινγκτον»! Ζήτω το «Πάντινγκτον»!

Έχουμε να ακούσουμε είδηση για νέα «Πάντινγκτον» ταινία από το 2017, όταν προβλήθηκε το δεύτερο μέρος, και η αλήθεια είναι ότι θέλαμε ν’ ακούσουμε. Και να, που έρχεται και το τρίτο μέρος.

Από τον Χρήστο Πολίτη
Έρχεται το τρίτο «Πάντινγκτον»! Ζήτω το «Πάντινγκτον»!

 

Με το παραπάνω tweet αναθαρρήσαμε στο τέλος της περασμένης χρονιάς πως ο αγαπημένος Βρετανός αρκούδος με την εξαιρετική προφορά του Μπεν Γουίσο θα επιστρέψει για μια νέα τρίτη περιπέτεια, σε αυτό το ταιριαστό πάντρεμα live action και computing και stop motion τεχνικής.

Χωρίς να γνωρίζουμε τι και πως, μένουμε στο οτι το StudioCanal το επιβεβαιώνει και περιμένουμε (με αγωνία, η αλήθεια είναι) να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος κακός της νέας ιστορίας, μετά τους απολαυστικούς Νικόλ Κίντμαν και Χιου Γκραντ.

Αυτό ωστόσο που γνωρίζουμε είναι πως ο άξιος Πολ Κινγκ δεν θα καθίσει στη καρέκλα του σκηνοθέτη, γιατί προς το παρόν έχει αναλάβει το «Wonka», τη νέα prequel ανάγνωση του αγαπημένου χαρακτήρα του Ρόαλντ Νταλ, πριν βουτήξει στο εργοστάσιο σοκολάτας του.

Για την ιστορία, το πρώτο βιβλίο του Πάντινγκτον κυκλοφόρησε το μακρινό 1958 γραμμένο από τον Μάικλ Μποντ, με αφορμή έναν αρκούδο που βρήκε μόνο του, σε ένα ράφι παιχνιδάδικου στο σταθμό Paddington, στο Λονδίνο. Και κάπως έτσι, ο εθνικός αρκούδος της Βρετανίας βρήκε κινηματογραφικό χώρο μισό αιώνα μετά και φάνηκε να μην έχασε διόλου από την ευγένεια και τη γλύκα με την οποία συστήθηκε στα παραμύθια του.