Τρέιλερ «Roar»: Νικόλ Κιντμαν, φεμινισμός και αναρχία για την Apple TV+

Η Νικόλ Κίντμαν φαίνεται πως μετά το «Big Little Lies» και το «The Undoing», αγαπά όλο και περισσότερο την τηλεόραση, βγάζει δόντια, τρώει φωτογραφίες και μπαίνει στον κόσμο του «Roar».

Από τον Πάνο Γκένα
Τρέιλερ «Roar»: Νικόλ Κιντμαν, φεμινισμός και αναρχία για την Apple TV+

Σε μια εποχή που οι γυναίκες δεν φοβούνται όχι μόνο να μιλήσουν, αλλά και να βροντοφωνάξουν την παρουσία τους, το Apple TV+ συστήνει το «Roar», μια σειρά που θα εξερευνά τους σκοτεινούς φεμινιστικούς μύθους με έναν κόμικ, ιδιόρρυθμο τρόπο.

Η Νικόλ Κίντμαν θα είναι η σημαιοφόρος του project, καθώς εκτός από πρωταγωνίστρια θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τις Σίνθια Ερίβο, Άλισον Μπρι (στο «Roar» συμμετέχουν και οι παραγωγοί του εξαιρετικού, αδικοχαμένου «Glow»), Μπέτι Γκίλπιν κ.α.

Η σειρά των 8 επεισοδίων βασίζεται στην ομότιτλλη συλλογή διηγημάτων της Σεσίλια Άχερν, που κυκλοφόρησε το 2019 και εξερευνά τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες ζουν, φλερτάρουν και επιβιώνουν στον πατριαρχικό κόσμο. Έξυπνο και επινοητικό, όπως τουλάχιστον φαίνεται από το τρέιλερ, το «Roar» μοιάζει να είναι μία ιδιαίτερη, κραυγή δημιουργίας μέσα στον streaming καταιγισμό.

Δείτε στη συνέχεια το τρέιλερ. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Απριλίου.