Τηλεοπτικό ντεμπούτο του Σιλβέστερ Σταλόνε στο «Kansas City» του Τέιλορ Σέρινταν

Ο δημιουργός που κυριεύει αυτή τη στιγμή τον κόσμο των σειρών, θέτει τον Sly επικεφαλής μιας ιστορίας για έναν μαφιόζο που καλείται να ανταπεξέλθει σε μια περιοχή απέχουσα πλήρως από την προηγούμενη ζωή του.  

Από τον Ηλία Δημόπουλο
Τηλεοπτικό ντεμπούτο του Σιλβέστερ Σταλόνε στο «Kansas City» του Τέιλορ Σέρινταν

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ο ερμηνευτής Sly, που άντεξε τα εξ αμάξης μιας γενιάς παρωπιδικών κριτικών, βρίσκει επιτέλους τον δρόμο για ένα «κατεστημένα» φιλόδοξο σχέδιο. Φταίει φυσικά και ο ίδιος, για λόγους που ανήκουν σε μια βιογραφική του εξιστόρηση, όμως είναι αλήθεια ότι η ευκαιρία (και) μιας άλλης καριέρας χάθηκε, τουλάχιστον στην εποχή της βιολογικής ακμής. 

Βέβαια ο Sly δεν υπακούει στους τυπικούς νόμους της βιολογίας, οπότε ιδού το Kansas City (που του...ξέφυγε από τον ενθουσιασμό του σε πρόσφατη συνέντευξη σε φίλιο yt κανάλι), υπό την αιγίδα τόσο του Τέιλορ Σέρινταν, όσο και του Τέρενς Γουίντερ της φήμης του Boardwalk Empire

Ο Σταλόνε υποδύεται τον Σαλ, έναν μαφιόζο που υποχρεούται να μετοικήσει στο Κάνσας Σίτι κι εκεί θα συναντήσει μια απίθανη ομάδα χαρακτήρων που θα τον βοηθήσουν να εγκατασταθεί (μάλλον και να ηγεμονεύσει;) μια ήσυχη πόλη που ουδεμία σχέση έχει βέβαια με τις μαφιόζικες μητροπόλεις. Θα είναι η πρώτη του κανονική, πρωταγωνιστική τηλεοπτική συμμετοχή,

Ο Σέρινταν αυτή την εποχή έχει μια σαρωτική τηλεοπτική παρουσία με το Yellowstone, το spinoff Yellowstone 1883 που αναμένεται και το Mayor of Kingstown με τον Tζέρεμι Ρένερ που έγινε μεμιάς από την πρεμιέρα του η πιο επιτυχημένη σειρά του Paramount+. Βέβαια το καλοκαίρι ειδαμε και το Αυτοί που Εύχονται τον Θάνατό μου με την Αντζελίνα Τζολί, αλλά θα προτιμήσουμε κινηματογραφικά να θυμόμαστε το Hell or High Water.

«Το να έχουμε τον θρυλικό, υπερβατικό Σιλβέστερ στο καστ είναι προνόμιο», λέει ο εκ των παραγωγών Ντέιβιντ Γκλάσερ. Το σωστό να λέγεται. Σταλόνε, Σέρινταν και Γουίντερ αναλαμβάνουν επίσης χρέη εκτελεστικών παραγωγών για την Viacom που ευτυχεί με τα τηλεοπτικά της πλάνα - τα κινηματογραφικά έχουν πέσει πολύ έξω στις ημερομηνίες λόγω πανδημίας, ο Τομ Κρουζ δεν καταδέχεται να βγάλει τα έργα μεσούσης της κρίσης. Καλά κάνει.

Το περιμένουμε πολύ, έστω κι αν το τηλεοπτικό μέσο δεν είναι ολoνών μας η προτίμηση.