Τρέιλερ «WeCrashed»: Τζάρεντ Λέτο και Αν Χάθαγουεϊ στην άνοδο και πτώση του WeWork

Από τις πιο ελπιδοφόρες startups με έναν από τους πιο εκκεντρικούς ιδρυτές,  το «WeCrashed» κρατά τον Τζάρεντ Λέτο στο προσκήνιο μετά την οσκαρική συζήτηση για  τον «Οίκο Gucci».

 

Από τον Χρήστο Πολίτη
Τρέιλερ «WeCrashed»: Τζάρεντ Λέτο και Αν Χάθαγουεϊ στην άνοδο και πτώση του WeWork

«Έτσι μοιάζει το αύριο».

Η Apple TV+, που μέρα παρά μέρα ακούμε και κάτι καινούργιο της, δίνει το πρώτο τρέιλερ του «WeCrashed» για την άνοδο και την πτώση ενός ζευγαριού που απασχόλησε πολύ με την ζωή, αλλά κυρίως με την ανάγκη της εταιρείας τους να γίνει -και έγινε- Νο.1.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που η startup βγαίνει μπροστά, αφού πέρυσι είχε απασχολήσει και το ντοκιμαντέρ του Hulu με τίτλο «WeWork: Or the Maikng and Breaking of a $47 Billion Unicorn» και μια σειρά podcast, πάνω στην οποία βασίστηκε και αυτή η σειρά.

Για την ιστορία, το WeWork προσέφερε χώρους εργασίας για υπηρεσίες και φιλόδοξες startups, σε φυσικούς αλλά και virtual χώρους, ενώ το 2019 έφτασε να στοιχίζει περί τα 47 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στη σειρά ωστόσο, θα γίνουμε μάρτυρες (και) του love story του «επιτυχημένου» ζευγαριού και δεν είναι καθόλου τυχαίο που ακούγεται στο τρέιλερ η ατάκα από τον Λέτο -με ένα ιδιαίτερο accent και αυτή τη φορά- οτι «το WeWork δεν είναι απλά μια εταιρεία, αλλά ένα κίνημα».

Αναμονή μέχρι τις 18 Μαρτίου, που θα δούμε τα πρώτα 3 επεισόδια της σειράς.