26ες Νύχτες Πρεμιέρας: Αναλυτικές πληροφορίες για δωρεάν εισιτήρια ανέργων

Την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ξεκινά η διάθεση των δωρεάν εισιτηρίων ανέργων για το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας (23 Σεπτεμβρίου - 4 Οκτωβρίου 2020).

26ες Νύχτες Πρεμιέρας: Αναλυτικές πληροφορίες για δωρεάν εισιτήρια ανέργων

Το Φεστιβάλ, πιστό στην κοινωνική του πολιτική, προσφέρει και στην φετινή διοργάνωση 2.000 δωρεάν εισιτήρια για ανέργους. Κάθε κάτοχος κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ δικαιούται 1 κάρτα με 3 κωδικούς που αντιστοιχούν σε 3 δωρεάν εισιτήρια.

Σε όλες τις προβολές του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας η είσοδος των ανέργων είναι δωρεάν με τη χρήση μοναδικού κωδικού για 3 προβολές και για 2000 προβολές συνολικά (μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου αριθμού κωδικών).

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να στείλουν από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου e-mail στο accreditations@aiff.gr με στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, e-mail) για την αποστολή του σχετικού κωδικού 3 προβολών με την απαραίτητη επισύναψη της ανανεωμένης για το μήνα Σεπτέμβριο κάρτας ανεργίας (ΟΑΕΔ).

Ο κωδικός είναι αυστηρά προσωπικός και δίνει τη δυνατότητα στον/στην κάτοχο να παρακολουθήσει οποιεσδήποτε 3 προβολές (εξαιρείται η Ταινία Έναρξης), καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα εισιτηρίων. Ο κωδικός αποστέλλεται ηλεκτρονικά από το accreditations@aiff.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που έχουν δώσει οι αιτούμενοι/ες.

Οι κωδικοί θα μπορούν να εξαργυρώσουν ηλεκτρονικά εισιτήρια:
- διαδικτυακά, στο viva.gr
- σε φυσικά σημεία πώλησης στο Δίκτυο Καταστημάτων Viva (με κάρτα και μετρητά)
- στα ταμεία των κινηματογράφων που συνεργάζονται με το Φεστιβάλ και μόνο για τις προβολές του εκάστοτε κινηματογράφου, από την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου και για όποια ημέρα και προβολή επιθυμούν.

Σημειώνεται ότι η κάρτα με τον κωδικό ανέργων ΔΕΝ εξαργυρώνει εισιτήρια για τις ONLINE προβολές του Φεστιβάλ.  

Το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, η μεγάλη κινηματογραφική γιορτή της πόλης, θα πραγματοποιηθεί 23 Σεπτεμβρίου - 4 Οκτωβρίου 2020.

Βρείτε όλα τα νέα και τις ενημερώσεις για το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας στα aiff.gr και cinemagazine.gr και στα social mediaFacebook AIFFInstagramTwitter.  

Το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και με την οικονομική ενίσχυση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.