Τρέιλερ «Books of Blood»: Το Hulu στοιβάζει τα έξι βιβλία του Κλάιβ Μπάρκερ σε μία ταινία

Χρησιμοποιώντας τη γνωστή σειρά βιβλίων του Βρετανού συγγραφέα, το αμερικανικό δίκτυο βασίζεται πάνω σε διαφορετικά υλικά της σειράς, φτιάχνοντας κάτι νέο. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη
Τρέιλερ «Books of Blood»: Το Hulu στοιβάζει τα έξι βιβλία του Κλάιβ Μπάρκερ σε μία ταινία

Η σειρά βιβλίων «Books of Blood» γράφτηκε από τον Βρετανό συγγραφέα Κλάιβ Μπάρκερ στο διάστημα 1984-1985 και αποτελείται συνολικά από έξι μέρη τα οποία κατά καιρούς τροφοδότησαν το σινεμά και την τηλεόραση, με σημαντικότερο τίτλο όλων μάλλον το «Candyman». Όταν το Hulu ανέλαβε να διασκευάσει τα βιβλία αυτά σε ταινία κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει πως ακριβώς θα το καταφέρει και από τα σχόλια του πρώτου τρέιλερ φαίνεται να χρησιμοποιεί το υλικό τους ως βάση για κάτι νέο. 

Η αλήθεια είναι πως το δίκτυο πειραματίστηκε με την ιδέα της σειράς όπου σταδιακά θα κάλυπτε όλο τον όγκο που έγραψε ο Μπάρκερ, τελικά όμως προτιμήθηκε η φόρμα της ταινίας και έτσι οι Μπριτ Άντερσον, Ράφι Γκάβρον, Άνα Φριλ και Γιουλ Βάσκεζ θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα φιλμ που παίρνει τρεις διαφορετικούς μύθους και τους μπλέκει στο χωροχρόνο.

Σκηνοθετεί ο Μπράνον Μπράγκα, παλιός παραγωγός του «24» και του «Star Trek: Next Generation». Δείτε παρακάτω το τρέιλερ, περισσότερα από τις 7 Οκτωβρίου.