Τρέιλερ «Κρουντς 2: Η Νέα Εποχή»: Οι πρωτόγονοι εξελίσσονται

Το προϊστορικό animation της Dreamworks που έφτασε ως τα Όσκαρ παρουσιάζει το πρώτο δείγμα του σίκουελ που φιλοδοξεί να βγάλει στο τέλος του χρόνου. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη
Τρέιλερ «Κρουντς 2: Η Νέα Εποχή»: Οι πρωτόγονοι εξελίσσονται

Οι συμπαθητικοί Κρουντς τα έβαλαν με τη φύση και τη θηρία της σε ένα από τα πιο πετυχημένα animation που έδωσε το στούντιο της Dreamworks μέσα στην δεκαετία που έφυγε. Λίγο μετά την ταινία του 2013, είχε ανακοινωθεί η ανάπτυξη μιας συνέχειας που θα είχε ως επίκεντρο μια εγκυμοσύνη και ως γενικότερο θέμα την ανάπτυξη οικογενειακών δεσμών, όμως στην πορεία το project δεν προχώρησε και κόπηκε εντελώς το 2016, όταν το στούντιο ενσωματώθηκε στη Universal. 

Νέες ιδέες για την επαναφορά του franchise εμφανίστηκαν και έτσι το σίκουελ προχώρησε, βάζοντας στο ρόλο του «εχθρού» αντί θηρίων μια άλλη, εξελιγμένη οικογένεια. Οι Bettermans («Προχώβιοι» στην ελληνική απόδοση του φιλμ) είναι λίγο πιο εξελιγμένοι από τους Κρουντς. Όταν λοιπόν υποδέχονται τους Κρουντς σαν τους πρώτους μουσαφίρηδες, οι εντάσεις δεν θα αργήσουν να φανούν ανάμεσα στην οικογένεια των σπηλαίων και στη μοντέρνα φαμίλια. Τη στιγμή που όλα μοιάζουν χαμένα, μια νέα απειλή θα βάλει τις δυο οικογένειες σε μια επική περιπέτεια έξω από την ασφάλεια του κόσμου τους, και θα τις αναγκάσει να αποδεχθούν τις διαφορές τους, να αντλήσουν δύναμη και να επιδιώξουν ένα κοινό μέλλον.

Η Universal φιλοδοξεί να βγάλει την ταινία στο τέλος Νοεμβρίου στις ΗΠΑ ή σε εναλλακτική online διανομή όπως έκανε πρόσφατα με τα «Trolls». Στην Ελλάδα η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για τις 10 Δεκεμβρίου αν όλα πάνε καλά.

Δείτε παρακάτω μεταγλωττισμένο και αυθεντικό τρέιλερ αντίστοιχα.