Τρέιλερ «Fargo»: Τέταρτος κύκλος με Κρις Ροκ και μαφιόζικες ιστορίες από τη δεκαετία του '50

Η σειρά ανθολογίας που εμπνεύστηκε το στυλ της από την ομώνυμη ταινία των αδερφών Κοέν θα επιστρέψει στο τέλος του Σεπτεμβρίου. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη
Τρέιλερ «Fargo»: Τέταρτος κύκλος με Κρις Ροκ και μαφιόζικες ιστορίες από τη δεκαετία του '50

Πέρασε καιρός από την πρώτη ανακοίνωση για την επιστροφή του «Fargo» σε νέο χώρο και χρόνο, με τον Κρις Ροκ να αναλαμβάνει τον κεντρικό ρόλο, μακριά από τις κωμικές απόπειρες που μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν. Το χιούμορ δε λείπει βέβαια από την πένα του Νόα Χόλεϊ, όπως είδαμε και στις τρεις προηγούμενες ιστορίες, είναι πολύ πιο κοφτερό και υπόγειο όμως από την καθαρή κωμωδία που υπηρέτησε ο Ροκ για χρόνια.

Τζακ Χιούστον («American Hustle »), Τζέισον Σουάρτσμαν («Rushmore») , Μπεν Γουίσοου («Mary Poppins Returns»), Τζέσι Μπάκλεϊ («Beast»), Σαλβατόρε Εσπόζιτο και Άντριου Μπερντ πλαισιώνουν τον Ροκ σε μια ιστορία που θα διαδραματίζεται στο Κάνσας Σίτι στη δεκαετία του '50, εκεί όπου 2 μεγάλες συμμορίες αφροαμερικανών και ιταλοαμερικανών επιδιώκουν τον έλεγχο της περιοχής. Προσπαθώντας να φτάσουν σε μια προσωρινή ανακωχή, οι 2 μεγαλύτερες οικογένειες κάθε συμμορίας ανταλάσσουν την επιμέλεια των πρωτότοκων γιων τους, κάτι που όπως δήλωσε ο Χόλεϊ πρόσφατα ήταν δική του ιδέα και δε βασίζεται σε γεγονότα που έχουν συμβεί. 

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ. Η σειρά ξεκινά την προβολή της στις 27 Σεπτεμβρίου.