Η Τζέιμι Λι Κέρτις γιορτάζει το Halloween με ένα βίντεο από τα γυρίσματα του «Halloween Kills»

Η πρωταγωνίστρια της θρυλικής σειράς ταινιών τρόμου έδωσε το σύνθημα για τις 2 συνέχειες του γνωστού franchise που θα δούμε τον Οκτώβριο του 2020 και 2021 αντίστοιχα. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη
Η Τζέιμι Λι Κέρτις γιορτάζει το Halloween με ένα βίντεο από τα γυρίσματα του «Halloween Kills»

Μέσα στο καλοκαίρι ήρθε η είδηση πως η μεγάλη επιτυχία της συνέχειας-reboot του «Halloween» δεν ήταν δυνατό να αφήσει ασυγκίνητη την εταιρία παραγωγής και τη Universal και έτσι ο Μάικλ Μάιερς θα ξαναστοίχειωνε τις οθόνες και τη ζωή της Λόρι Στρόουντ, χωρίς να δοθούν λεπτομέρειες για το πως θα γίνει αυτό. Λίγο καιρό αργότερα, η «θαυματοποιός» εταιρεία Blumhouse ανακοίνωσε τη δημιουργία 2 φιλμ, τα «Halloween Kills» και «Halloween Ends» τον Οκτώβριο του 2020 και του 2021 αντίστοιχα.

Τα νέα ανακοινώθηκαν από τον ίδιο τον Κάρπεντερ, με τη Blumhouse να ακολουθεί επιβεβαιώνοντας ότι όλο το δημιουργικό team της προηγούμενης ταινίας θα επιστρέψει. Τζέιμι Λι Κέρτις, Τζούντι Γκριρ και Άντι Μάτιτσακ ως τρεις γενιές της οικογένειας Στρόουντ θα είναι πάλι εκεί, Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν και Ντάνι ΜακΜπράιντ θα βρίσκονται πίσω από την κάμερα για να συνεχίσουν τον θρύλο του Μάικλ Μάιερς. Και αν προκύψουν και οι 2 αυτές ταινίες κερδοφόρες, τότε «Halloween υπάρχουν». 

Στην πορεία προέκυψαν προσθήκες που ανεβάζουν τη νοσταλγία των fans σε δυσθεώρητα ύψη, όπως αυτή της Κάιλ Ρίτσαρντς που υποδύονταν τη μικρή Λίντσεϊ Γουάλας στο πρώτο φιλμ του 1978 (ενώ για το ρόλο του επίσης μικρού Τόμι Ντόιλ από το ίδιο φιλμ επιλέχθηκε ο Άντονι Μάικλ Χολ) και της Νάνσι Στίβενς στο ρόλο της νοσοκόμας Μάριον. 

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα περίπου και χθες η Τζέιμι Λι Κέρτις γιόρτασε το Halloween με ένα βίντεο ως first look του «Halloween Kills» και την υπόσχεση πως η ταινία θα συζητιέται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στο Halloween του 2020.