Ο Ρίκι Τζερβέις επιστρέφει στις Χρυσές Σφαίρες για πέμπτη (και τελευταία) φορά!

Προετοιμαστείτε! Το καυστικό χιούμορ επιστρέφει στις Χρυσές Σφαίρες. Ο Ρίκι Τζερβέις έρχεται.

Από τον Πάνο Γκένα
Ο Ρίκι Τζερβέις επιστρέφει στις Χρυσές Σφαίρες για πέμπτη (και τελευταία) φορά!

Το χολιγουντιανό πάρτι απονομής βραβείων, οι γνωστές (και ολοένα πιο δημοφιλείς) Χρυσές Σφαίρες ανακοίνωσαν τον Ρίκι Τζερβέις ως οικοδεσπότη της 77ης Απονομής με την υπόσχεση πως η τρίωρη τελετή θα μείνει σε όλους αξέχαστη. Και η αλήθεια είναι πως η επιλογή του αυθόρμητου και αδιάφορου σε θέματα πολιτικής ορθότητας Τζερβέις αποτελεί εχέγγυο καυστικών αστείων και τολμηρού χιούμορ, αντίδοτο στην ουδετερότητα της πολιτικής ορθότητας.

«Για ακόμη μία φορά, μου έκαναν μία πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Αλλά αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα το κάνω, οπότε η βραδιά αναμένεται διασκεδαστική», δήλωσε ο Τζερβέις ο οποίος άφησε ανεξίτηλες αναμνησεις τις προηγούμενες φορές που είχε παρουσιάσει την τελετή μέσα από την ατακαδόρικη σάτιρα και τον ιδιαίτερο, αμίμητο τρόπο του. Η πέμπτη φορά στην παρουσίαση αποτελεί αριθμό ρεκόρ.

Η ανακοίνωση δίνει και το εναρκτήριο λάκτισμα της φετινής κούρσας, που φέτος θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από ποτέ από τη στιγμή που η Τελετή Απονομής των Όσκαρ είναι στις αρχές Φεβρουαρίου (9/2). Να θυμίσουμε πως ο Τζερβέις παρουσίασε τις Χρυσές Σφαίρες για τρεις συνεχόμενες χρονιές (2010-12) και το 2016 σημειώνοντας αύξηση στην τηλεθέαση της τελετής.

Νικητής επτά βραβείων BAFTA, μίας Χρυσής Σφαίρας για το «The Office», δυο Emmys και με πρόσφατη επιτυχία το «After Life» στο Netflix, ο Τζερβέις παραμένει ένας από τους πιο ταλαντούχους κωμικούς σήμερα. Υπεύθυνος για μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες με το βρετανικό «The Office» το 2001, ο Τζερβέις συνέχισε την πορεία του με τα «Extras», «Life’s Too Short» και «The Ricky Gervais Show». Το podcast του τελευταίου μάλιστα κατέχει το ρεκόρ του πιο «κατεβασμένου» με περισσότερα από 500 εκατομμύρια downloads. Κάπου ανάμεσα στις αξιόλογες συμμετοχές του στα «Louie», «Sesame Street» και «The Simpsons», ο Τζερβέις δεν είχε την ανάλογη επιτυχία και στον κινηματογράφο με τα «Μία Νύχτα στο Μουσείο», «Muppets Most Wanted» και «The Invention of Lying».

«Όταν ο Ρίκι Τζερβέις κρατά το τιμόνι των Χρυσών Σφαιρών, να περιμένετε το απροσδόκητο», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ξένων Ανταποκριτών του Χόλιγουντ Λορέντσο Σόρια, ενώ ο CEO της παραγωγής του σόου Μάικ Μέιχαν σχολίασε πως «σε έναν κόσμο όπου πολλές τελετές βραβείων επιλέγουν να μην έχουν οικοδεσπότη, οι Χρυσές Σφαίρες τα δίνουν όλα για όλα. Θα είναι μία μεγάλη βραδιά».

Οι υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες θα αποκαλυφθούν τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στην 77η Τελετή Απονομής στις 5 Ιανουαρίου 2020.

Ο Ρίκι Τζερβέις επιστρέφει αφοπλιστικός και γεμάτος εκπλήξεις. Δέστε τις ζώνες σας!