Κόκκινο χαλί, Μπραντ Πιτ και «Παράσιτα»! Όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο των βραβεύσεων του Σωματείου Ηθοποιών

Το Hollywood Reporter τρύπωσε στην εκδήλωση του σωματείου, καταγράφοντας μικρές και μεγάλες στιγμές της. 

Κόκκινο χαλί, Μπραντ Πιτ και «Παράσιτα»! Όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο των βραβεύσεων του Σωματείου Ηθοποιών

Από όλες τις τελετές βραβεύσεων που δίνουν τα σωματεία του αμερικανικού σινεμά αυτές τις μέρες, ως πρόγευμα για τα Όσκαρ, η πιο πολυφωτογραφημένη είναι αυτή του Σωματείου Ηθοποιών (SAG). Λογικό, καθώς οι τιμώμενοι και παρευρισκόμενοι είναι άνθρωποι που συνήθως τους βλέπουμε μπροστά από την οθόνη και η συνύπαρξή τους σε έναν μικρό χώρο, χωρίς το πιο «σφιχτό» κλίμα των Όσκαρ, μπορεί να εμπνεύσει δεκάδες ρεπορτάζ. 

Πέρα λοιπόν από όσα ειπώθηκαν στη σκηνή και καταγράφηκαν επίσημα, τα μέσα που μπόρεσαν να τρυπώσουν στην εκδήλωση κατέγραψαν το παρασκήνιο που περιείχε μπόλικα...«Παράσιτα», αντιδράσεις του Μπραντ Πιτ όπως και μια φωτογραφία που έβγαλαν μαζί δύο ιερά τέρατα της μεγάλης οθόνης.

Το Hollywood Reporter αλίευσε από τα παρασκήνια τη σκηνή όπου ο Μπραντ Πιτ έχει μόλις παραλάβει το βραβείο του και παρακολουθεί τη βράβευση της Τζένιφερ Άνιστον που ακολουθεί. Σε συνδυασμό με τις φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού από την εκδήλωση, η σκηνή αυτή φαίνεται πως συζητιέται ήδη περισσότερο και από τις βραβεύσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We forever want to watch Brad see Jen receive her Actor® #sagawards

A post shared by SAG Awards (@sagawards) on Jan 19, 2020 at 7:10pm PST

Πέρα από το πρώην ζεύγος, δυο θρύλοι της οθόνης, οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μέριλ Στριπ, βρέθηκαν κοντά και βγήκαν μια φωτογραφία μαζί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

King + Queen 👑 #sagawards

A post shared by SAG Awards (@sagawards) on Jan 19, 2020 at 8:05pm PST

Μπαίνοντας στην αίθουσα για την τελετή, πολλοί γνωστοί αστέρες γνώρισαν την αποθέωση από το κοινό, δε μπορούσαν όμως να σταματούν συνέχεια για να βγάζουν selfies μαζί του. Εκτός αν ήταν στρατιωτικοί, καθώς ούτε η Τζένιφερ Λόπεζ ούτε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο τους αρνήθηκαν.

Εκτός αίθουσας πάλι, οι υποψήφιοι που έχουν συνηθίσει τις βραβεύσεις ήταν μάλλον ψύχραιμοι εκτός από τον μικρό Ρόμαν Γκρίφιν Ντέιβις που δικαιωματικά είχε την πιο ενθουσιώδη αντίδραση από όλους.

 

Και τέλος...«Παράσιτα». Εκτός του ότι επευφημήθηκαν από το κοινό και στην παρουσίαση της ταινίας αλλά και στο βραβείο που κατέκτησαν, όλη η χαρά της βραδιάς αποτυπώνεται στο χειροκρότητα και τις σφιγμένες γροθιές του Μπονγκ Τζουν-χο στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε στη συνέχεια τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί της 26ης Τελετής Απονομής των Βραβείων SAG.