O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι ακόμη εδώ και θα πρωταγωνιστήσει σε κατασκοπική σειρά

Για πρώτη φορά στη καριέρα του ο Άρνι θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά, για λογαριασμό της Skydance, παραγωγό των δύο τελευταίων «Εξολοθρευτών».

Από τον Τάσο Μελεμενίδη
O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι ακόμη εδώ και θα πρωταγωνιστήσει σε κατασκοπική σειρά

Μετά το λανσάρισμά του στο κοινό ως σύγχρονος Ηρακλής, το body building, την κινηματογραφική καριέρα, τα «I'll be back», την πολιτική και πολλά άλλα, ήρθε η ώρα για τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ να πρωταγωνιστήσει σε σειρά, στα 73 του. Πρόκειται για μια παραγωγή της Skydance Television που θα κινείται στα νερά της κατασκοπικής περιπέτειας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety.

Ο Άρνι, που θα είναι και εκτελεστικός διευθυντής, θα βρίσκεται στο επίκεντρο της ιστορίας ως πράκτορας και πατέρας παράλληλα, αναλαμβάνοντας αποστολές μαζί με την κόρη του - δεν έχει ανακοινωθεί η ηθοποιός για το ρόλο. Η παραγωγή θα σφραγίσει μια συμφωνία ετών που έχει ο ηθοποιός με τη Skydance, καθώς η τελευταία είχε αναλάβει τις παραγωγές των «Terminator Genisys» και «Terminator: Dark Fate», τον πιο πρόσφατο κινηματογραφικό ρόλο του.

Την ίδια στιγμή, ο Σβαρτσενέγκερ θα δανείσει την χαρακτηριστική φωνή του και σε μια animated σειρά με τίτλο «Stan Lee’s Superhero Kindergarten» όπου θα υποδύεται τον χαρακτήρα Arnold Armstrong, προφανέστατα επηρεασμένο από τον ίδιο.