Ο Τζέιμς Γκαν υπόσχεται έναν γιγαντιαίο αριθμό από πρακτικά εφέ στο νέο «Suicide Squad»

Σε συνέντευξή του στο Empire, o Γκαν ανέφερε πως δεν έχει ξαναδουλέψε σε τόσο μεγάλα σκηνικά και ότι η δουλειά που γίνεται στα εφέ της ταινίας ξεπερνά όλες τις ταινίες της Marvel μαζί. 

Από τον Πάνο Γκένα
Ο Τζέιμς Γκαν υπόσχεται έναν γιγαντιαίο αριθμό από πρακτικά εφέ στο νέο «Suicide Squad»

Ο Τζέιμς Γκαν συνεχίζει να μιλά με ενθουσιασμό για την παραγωγή του δικού του «Suicide Squad», το οποίο είχε χαρακτηρίσει πρόσφατα ως την «μεγαλύτερη» ταινία που έχει γυρίσει ως τώρα. Αυτή τη φορά μίλησε στο Empire για την εξέλιξη των γυρισμάτων μιας ταινίας η οποία από την αρχή έμοιαζε να είναι μια δική του εκδοχή στο «Dirty Dozen». 

Ο Γκαν ανέφερε στο Empire πως η ταινία προχωρά κανονικά και και σε μέγεθος παραγωγής ξεπερνά τα «Guardians of the Galaxy» που είχε κάνει στο παρελθόν για την αντίπαλη Marvel. Ο Γκαν έχει χρησιμοποιήσει ως τώρα αρκετές φορές τη σύγκριση ανάμεσα στα 2 στούντιο, ανάβοντας φωτιές στους φανατικούς των Marvel και DC, κάτι που συνέχισε ως τώρα μιλώντας για τον συνεργάτη του Νταν Σούντικ, τον υπεύθυνο πρακτικών εφέ της ταινίας ο οποίος έχει δουλέψει στο παρελθόν στις παραγωγές της Marvel. 

«Νομίζει πως έχει φτιάξει περισσότερα πρακτικά εφέ για την ταινία από όσα έχει φτιάξει για όλες τις ταινίες της Marvel μαζί. Και είναι αλήθεια, ρίχνουμε αυτοκίνητα, ανατινάζουμε κτίρια, βάζουμε άπειρα πυροτεχνήματα, κάνουμε ό,τι θέλουμε» ανέφερε ο Γκαν. Σύμφωνα με το άρθρο του Empire, η ταινία θα διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό νησί της Ν. Αμερικής, το Κόρτο Μαλτέζε, όπου η Ομάδα Αυτοκτονίας θα προσπαθήσει να καταστρέψει μια φυλακή που είχαν χτίσει οι Ναζί, μαζί με ένα εργαστήριο όπου έστελναν πολιτικούς κρατούμενους για πειράματα. 

Θυμίζουμε πως πρόσφατα, στο DC FanDome, ο Γκαν παρουσίασε ένα sneak peek της ταινίας, ένα σύνολο με σκηνές, γυρίσματα και δηλώσεις δικές του και των πρωταγωνιστών της. Σε ό,τι αφορά το cast της ταινίας, γνωρίζαμε ήδη ότι οι Βαϊόλα Ντέιβις, Τζέι Κόρτνεϊ, Μαργκό Ρόμπι και Τζόελ Κίναμαν θα επαναλάβουν τους ρόλους που είχαν στην πρώτη ταινία, συναντώντας τώρα έναν μεγάλο αριθμό συνοδοιπόρων, μεταξύ αυτών τους Ίντρις Έλμπα, Τζον Σένα, Πίτερ Καπάλντι, Τάικα Γουαϊτίτι, Χοακίν Κόσιο και άλλους. 

Μαζί με το sneak peek της ταινίας, η παραγωγή κυκλοφόρησε και ένα βίντεο όπου εξηγεί αναλύτικά τους ρόλους όλων των ηθοποιών, ενώ ο Γκαν έκλεισε τότε την παρουσίαση με το poster της ταινίας. Δείτε τα όλα παρακάτω. 

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου 2021 - αν όλα πάνε καλά στον πλανήτη ως τότε.