Τρέιλερ «Summer of 85»: Ο Φρανσουά Οζόν κάνει το δικό του «Call me by your Name»

Καλοκαιρινές ερωτικές περιπέτειες στο πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του αναγνωρισμένου γάλλου δημιουργού. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη
Τρέιλερ «Summer of 85»: Ο Φρανσουά Οζόν κάνει το δικό του «Call me by your Name»

Αγαπημένος και στο ελληνικό κοινό, ο Φρανσουά Οζόν θα βρίσκονταν μετά από χρόνια φέτος στις Κάννες, καθώς η ταινία του βρίσκεται στο θεωρητικό official selection της ακυρωμένης φετινής διοργάνωσης. Το «Summer of 85» θα ανοίξει πάντως στα γαλλικά σινεμά (αν τελικά ανοίξουν αυτά) τον επόμενο μήνα, ενώ αυτό τον καιρό διαπραγματεύεται διανομή και σε άλλες χώρες. 

Η ταινία διαδραματίζεται (προφανώς) το καλοκαίρι του 1985 σε τουριστικό θέρετρο και όπως θα δέιτε στο παρακάτω τρέιλερ έχει σκηνές που παραπέμπουν στην ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο, «Call Me by your Name». Στην ιστορία, ο 16χρονος Αλέξις σώζεται από έναν 18χρονο στην ακτή του Λε Τρεπόρ και η σχέση που δημιουργείται μεταξύ τους βρίσκεται στο όριο ανάμεσα στη φιλία και την αγάπη. Θα τεσταριστεί όμως με την παρουσία μιας νεαρής κοπέλας που βρίσκεται εκεί για διακοπές. 

Δείτε παρακάτω το (υπό τους ήχους των Cure) τρέιλερ και την αφίσα:

 

Η ταινία του Γούντι Άλεν για το Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν, θα ανοίξει το... Φεστιβάλ του Σαν ΣεμπαστιάνH «Έρικα» και η τεχνητή νοημοσύνη της πρωταγωνιστούν σε ταινία 70 εκατομμυρίων δολαρίων