Baby Yoda is back! Ο δεύτερος κύκλος «The Mandalorian» αποκαλύπτεται σε νέο Special Look

Μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές εκπλήξεις του 2019 και υπεύθυνη για το Baby Yoda ιντερνετικό παραλήρημα, η σειρά «The Mandalorian» επιστρέφει 30 Οκτωβρίου στο Disney+ και προδιαγράφει το μέλλον των «Star Wars». 

Από τον Πάνο Γκένα
Baby Yoda is back! Ο δεύτερος κύκλος «The Mandalorian» αποκαλύπτεται σε νέο Special Look

Ένας λιγομίλητος πρωταγωνιστής και ο μικροσκοπικός σύντροφός του έκλεψαν πέρσι τη «διαγαλαξιακή» δόξα από το κινηματογραφικό φινάλε του Έπους των Σκάιγουοκερ, αποδεικνύοντας πως το κοινό επιθυμεί ένα «Star Wars» διαφορετικών ρυθμών και νέων προσώπων. Ο πρώτος κύκλος «The Mandalorian» χάρισε μία σούπερ-επιτυχημένη αφετηρία στο Disney+ και ένα ιντερνετικό meme που δεν θα ξεχαστεί εύκολα #BabyYoda.

Όπως ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, ο δεύτερος κύκλος «The Mandalorian» με τη δημιουργική σφραγίδα του Τζον Φαβρό πήρε άμεσα το πράσινο φως και θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Οκτωβρίου 2020. Τα επεισόδια θα μεταδοθούν από τη streaming πλατφόρμα Disney+, η οποία συγκέντρωσε 28,6 εκατομμύρια συνδρομητές στους πρώτους 2,5 μήνες, και ο Ίγκερ έκανε σαφές (για την Ντίσνεϊ μιλάμε άλλωστε) πως ήδη γίνονται συζητήσεις για μία τρίτη σεζόν καθώς και για πιθανά spin-offs που βασίζονται σε χαρακτήρες της σειράς.

Ο Πέντρο Πασκάλ θα επιστρέψει στον ομώνυμο ρόλο, όπως και η πράσινη μαριονέτα - φαινόμενο που του έκλεψε τις εντυπώσεις [spoiler] και ο δεύτερος κύκλος αναμένεται να δώσει περισσότερα στοιχεία για το Darksaber που κραδαίνει στο φινάλε ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Τζιανκάρλο Εσποζίτο («Breaking Bad»), ενώ στο τρέιλερ βλέπουμε μερικούς ακόμα οικείους SW χαρακτήρες [spoiler].

Η μεγάλη επιτυχία του «The Mandalorian» σε συνδυασμό με την κόπωση που επέδειξαν οι πρόσφατες κινηματογραφικές εξορμήσεις του franchise, φαίνεται πως οδηγεί τη Ντίσνεϊ στην ανάπτυξη περισσότερων τηλεοπτικών παραγωγών. Σύμφωνα με τον Ίγκερ το μέλλον του «Star Wars» τα επόμενα χρόνια είναι τηλεοπτικό με κέντρο βάρους τα «The Mandalorian», τη σειρά που θα βασίζεται στον χαρακτήρα του Κάσιαν Άντορ (Ντιέγκο Λούνα) από το «Rogue One» και, φυσικά, η επιστροφή του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ ως Όμπι-Ουαν Κενόμπι παρά τις καθυστερήσεις της παραγωγής (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Δείτε στην συνέχεια το πρόσφατο Special Look και το τρέιλερ της νέας σεζόν.