Τρέιλερ «Η Παλιά Φρουρά»: Η «Ανδρομάχη» Σαρλίζ Θερόν αντεπιτίθεται

Τρέιλερ από την καλοκαιρινή περιπέτεια του Netflix, με τη Θερόν να συνεχίζει το action σερί της υποδυόμενη μια αθάνατη μαχήτρια. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη
Τρέιλερ «Η Παλιά Φρουρά»: Η «Ανδρομάχη» Σαρλίζ Θερόν αντεπιτίθεται

Το Netflix συνεχίζει ακάθεκτο με την παρουσίαση των παραγωγών των οποίων τα γυρίσματα είχε προλάβει να ολοκληρώσει εγκαίρως, με το νέo action flick της Σαρλίζ Θερόν που ηγείται του καστ της «Παλιάς Φρουράς», μεταφοράς ενός κόμικ γραμμένο από τους Γκρεγκ Ρούκα και Λεάντρο Φερνάντεζ. Το θέμα του κόμικ είναι οι περιπέτειες μιας μυστικής ομάδας αθάνατων μισθοφόρων που μάχονται για να κρατήσουν την ομάδα τους ζωντανή όταν ξαφνικά οι υπερδυνάμεις τους παύουν να είναι μυστικό.

Την ταινία σκηνοθέτησε η Τζίνα Πρινς-Μπάιθιγουντ («The Secret Life of Bees») ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Κίκι Λέιν, Ματίας Σένερτς και Τσίουτελ Ετζίοφορ. Η Θερόν υποδύεται την Ανδρομάχη (ή Andy όπως την αποκαλούν οι υπόλοιποι) που ηγείται της ομάδας και επιστρέφει στο κοντό (αλά Furiosa) μαλλί, έχοντας πλέον την άνεση της συμμετοχής σε αρκετά action φιλμς τα τελευταία χρόνια. 

Η ταινία θα ανέβει στο Netflix στις 10 Ιουλίου.

Ο Αλεξάντρ Ντεσπλά μιλά για τις καινούργιες ταινίες των Γουές Άντερσον και Γκιγιέρμο Ντελ ΤόροOpen Call: Η Αγορά του Animasyros 2020 σε συνεργασία με το Φεστιβάλ του Ανεσί