Τρέιλερ «The Politician»: Τζέσικα Λανγκ και Γκουίνεθ Πάλτροου πλάθουν τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ

Μια κούρσα για σχολικές εκλογές, ως μεταφορά για όσα γίνονται στο σύγχρονο πολιτικό παρασκήνιο, γεμάτη σπαρταριστά περιστατικά στη νέα σειρά του Netflix.  

Από τον Τάσο Μελεμενίδη
Τρέιλερ «The Politician»: Τζέσικα Λανγκ και Γκουίνεθ Πάλτροου πλάθουν τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ

Είκοσι χρόνια μετά το υπέροχο «Election» του Αλεξάντερ Πέιν, οι σχολικές εκλογές επιστρέφουν ως πιπεράτο θέμα στη σειρά του Netflix «The Politician», που θα ανέβει στην πλατφόρμα στις 27 Σεπτεμβρίου. Με πρωταγωνιστή τον Μπεν Πλατ, ως έναν έφηβο που έχει βάλει ως στόχο στο μέλλον να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, και πλάι του ένα εντυπωσιακό καστ αποτελούμενο από Γκουίνεθ Πάλτροου, Τσέσικα Λανγκ, Ζόι Ντόιτς, Λούσι Μπόιντον και Τζούλια Σκλέπφερ, η σειρά εστιάζει στο τί συμβαίνει στο παρασκήνιο ενός ελιτίστικου λυκείου της Σάντα Μπάρμπαρα, το οποίο βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο.

Τη βιτριολική σειρά υπογράφουν οι Ράιαν Μέρφι, Μπραντ Φάλτσακ, και Ίαν Μπρίνναν. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: 

«Ο Πέιτον Χόμπαρτ (Μπεν Πλατ), ένας πλούσιος μαθητής από τη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας, γνωρίζει από την ηλικία των επτά ότι θα γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ. Πρώτα όμως θα πρέπει να αναρριχηθεί στο πιο ύπουλο πολιτικό τοπίο: το Λύκειο Σαν Σεμπαστιάν. Για να εκλεγεί πρόεδρος του σχολείου, να εξασφαλίσει μια θέση στο Χάρβαρντ και να παραμείνει προσηλωμένος στη μοναδική πορεία του προς την επιτυχία, ο Πέιτον θα πρέπει να ξεγελάσει τους αδίστακτους συμμαθητές του χωρίς να θυσιάσει τη δική του ηθική και την προσεκτικά κατασκευασμένη του εικόνα. Γεμάτη από σκοτεινή κωμωδία και πονηρή σάτιρα, η σειρά Ο Πολιτικός του Ράιαν Μέρφι προσφέρει μια σπάνια ματιά σε όλα αυτά που χρειάζονται για να γίνει κάποιος πολιτικός.»

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθες: