Ο Μπρους Σπρίνγκστιν σκηνοθετεί ντοκιμαντέρ εμπνευσμένο από το «Western Stars»

Η πρώτη σκηνοθετική δουλειά του «Boss» δε μένει μόνο στη live ερμηνεία των τραγουδιών του δίσκου, αλλά επιχειρεί ένα βαθύ προσωπικό ταξίδι στο παρελθόν. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν σκηνοθετεί ντοκιμαντέρ εμπνευσμένο από το «Western Stars»

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως ο Μπρους Σπρίνγκστιν θα συνόδευε τον τελευταίο δίσκο του με μια οπτικοακουστική δημιουργία, οι περισσότεροι όμως τη φαντάζονταν ως ένα concert film, ακόμη και μετά την ανακοίνωση της Warner για την αγορά των δικαιωμάτων της. Τελικά, το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθες για το «Western Stars» υπόσχεται, πέρα από την εκτέλεση των τραγουδιών του δίσκου, μια πιο ενδοσκοπική ματιά στις σκέψεις του αμερικανού τραγουδιστή. 

Το ντοκιμαντέρ αποτελεί την πρώτη επίσημη σκηνοθετική δουλειά του Σπρίνγκστιν, σε συνεργασία με τον εδώ και χρόνια συνεργάτη του σε παρόμοια projects, Τομ Ζίμνι και θα κάνει πρεμιέρα στο προσεχές φεσιτβάλ του Τορόντο. Ο Σπρίνγκστιν σε διάθεση απολογισμού μιλά για θέματα που τον απασχόλησαν και στο ομώνυμο μουσικό άλμπουμ, και αφορούν την αγάπη, την απώλεια, τη μοναξιά και το αναπόφευκτο πέρασμα του χρόνου, ενώ συνοδεύει τα τραγούδια του με προσωπικές ιστορίες μέσω της δικής του voice-over αφήγησης. 

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ: