AOAFF: Το «Λιμάνι της Χάβρης» άραξε στην τοποθεσία «Γέφυρα» στο Καρνάγιο της Ελευσίνας

Με το «Λιμάνι της Χάρβης» του Άκι Καουρισμάκι, ολοκληρώθηκε η σειρά προβολών σε συνεργασία του Athens Open Air Film Festival με την «Ελευσίνα 2023 - Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης», στην τοποθεσία «Γέφυρα» στο Καρνάγιο της Ελευσίνας, που άνοιξε για πρώτη φορά για να υποδεχτεί καλλιτεχνικές δράσεις. 

Από το cinemagazine.gr
AOAFF: Το «Λιμάνι της Χάβρης» άραξε στην τοποθεσία «Γέφυρα» στο Καρνάγιο της Ελευσίνας

 

Με ελάχιστα λεπτά διαφορά από την «Αγέλαστο Πέτρα» στον Αρχαιολογικό Χώρο Ελευσίνας, σε ένα ακόμη εμβληματικό σημείο της Ελευσίνας, αυτόν του παραθαλάσσιου χώρου του Καρνάγιου «Η Γέφυρα», προβλήθηκε το ίδιο βράδυ το «Λιμάνι της Χάβρης», ανάμεσα σε φωτισμένα σκαριά πλοίων, αγκυροβολημένα σκάφη και με την ανατολή του φεγγαριού, ακριβώς πάνω από τη μεγάλη οθόνη της προβολής να προσθέτει μια επιπλέον ρομαντική νότα στην ήδη πανέμορφη βραδιά.

Τη βραδιά προλόγισαν ο Λουκάς Κατσίκας, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Athens Open Air Film Festival και ο Μιχαήλ Μαρμαρινός, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της «Ελευσίνας 2023 - Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης», που όπως είπε «η ταινία ήταν μια δική του επιλογή στο πρόγραμμα των δράσεων». 

AOAFF: Μια μυσταγωγική προβολή και performance για την «Αγέλαστο Πέτρα» στην ΕλευσίναAOAFF 2021: Το θρυλικό «Επάγγελμα Ρεπόρτερ» ταξίδεψε τους θεατές χθες στην Ελευσίνα