Οι καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς στο W Magazine

Έχει γίνει πια θεσμός, αφού κάθε χρόνο το W Magazine υποδέχεται τη νέα χρονιά με ένα τεύχος αφιερωμένο στις καλύτερες -και πιο αγαπημένες- ερμηνείες της χρονιάς που φεύγει.

Από τον Χρήστο Πολίτη
Οι καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς στο W Magazine

 

Πόσοι σταρς να χωρέσουν σε ένα τεύχος; Η απάντηση για το W Magazine είναι το ίδιο εύκολη και δύσκολη, αφού κάθε χρόνο φιλοξενεί την αφρόκρεμα των ηθοποιών εκείνων που θα πρωταγωνιστήσουν στα βραβεία της χρονιάς, με αποκορύφωμα τα Όσκαρ, αφού πρώτα έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους.

Τι κι αν οι Χρυσές Σφαίρες δόθηκαν και έδωσαν το πρώτο στίγμα; Οι Ενώσεις, τα Bafta και τα Όσκαρ είναι εκείνα που θα δώσουν την κατεύθυνση και το στίγμα της χρονιάς. 

Κάπως έτσι, το φετινό τεύχος πάει ξανά Χόλιγουντ και χωρίζει σε δυο κατηγορίες τους φωτογραφιζόμενους φίλους του. Σε εκείνους που έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν το Όσκαρ και καρπώνονται θέση στο εξώφυλλο (Τζέσικα Τσάστειν για το «The Eyes of Tammy Faye», Lady Gaga και Άνταμ Ντράιβερ για τον «Οίκο Gucci», Κέιτ Μπλάνσετ για το «Don't Look Up», Τζένιφερ Χάντσον για το «Respect», Ντένζελ Ουάσινγκτον για την «Τραγωδία του Μάκμπεθ», Μπένεντικτ Κάμπερμπατς για την «Εξουσία του Σκύλου», Κρίστεν Στιούαρτ για το «Spencer» και μια Τζέμα Τσέν για τους «Eternals» και η Τίλντα Σουίντον με την κόρη της Όνορ Σουίντον Μπερν για το «The Souvenir II» έτσι να βρίσκονται).

Από την άλλη, στις μέσα σελίδες φιλοξενούνται άλλοι τόσοι. Σημειώστε. Ντακότα Τζόνσον, Άντριου Γκάρφιλντ, Τζέικ Τζίλενχαλ, Τέσα Τόμπσον, Άντονι Ράμος, Αλάνα Χάιμ, Σάιμον Ρεξ, Κούπερ Χόφμαν, Ρουθ Νέγκα, Φίλιπο Σκότι, Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, Τζάρεντ Λέτο, Σανίγια Σίντνεϊ και Κίρστεν Ντανστ.

Θαυμάστε τους.