«Είναι μπουμπούνας», λέει ο Κλούνεϊ για τον Τραμπ, και διαψεύδει ότι θα μπλέξει με την πολιτική

Ο σκηνοθέτης του επερχόμενου «Tender Bar» με τον Μπεν Άφλεκ, έχει αποφασίσει ότι στα 60 του χρειάζεται λιγότερο εργασιακό φόρτο και μια προσπάθεια καλύτερης ζωής.

Από τον Ηλία Δημόπουλο
«Είναι μπουμπούνας», λέει ο Κλούνεϊ για τον Τραμπ, και διαψεύδει ότι θα μπλέξει με την πολιτική

Είναι εγνωσμένα ωραίος τύπος ο Τζορτζ Κλούνεϊ, σπάνια έχει απασχολήσει με ανοησίες, και ενώ μπορεί να βρίσκεται σε ένα κάποιο ντεφορμάρισμα (ή μπορεί και όχι, έργα όπως το «Midnight Sky» χρίζουν μερικής επανεκτίμησης), παραμένει ενδιαφέρων, εργατικός και συμπαθής. Ακόμα και όταν εξακολουθεί αυτό το χούι των Δημοκρατικών να περιγελούν τους αντιπάλους τους. Το έκαναν με τον Μπους τον νεότερο, το έκαναν με τον Τραμπ, και κατάφεραν με την υποτίμηση να τους βγάλουν και τους δύο Προέδρους. Όχι βέβαια ότι ο Τραμπ δεν είναι (πολλά παραπάνω από) «μπουμπούνας», αλλά δείτε κι εδώ στην Ελλάδα πώς ανεβοκατεβάζουν τους αντι-εμβολιαστές και πώς πληθαίνουν... 

Σε χθεσινή του συνέντευξη ο Τζορτζ Κλούνεϊ ρωτήθηκε για το αν θα ασχοληθεί με την πολιτική. «Προτιμώ να έχω μια καλή ζωή», απάντησε διευκρινίζοντας ότι σκοπεύει και να μειώσει τον εργασιακό του φόρτο: «Έγινα 60 φέτος και όπως τα λέγαμε με τη γυναίκα μου σκέφτομαι τα χρόνια αυτά σαν γαλήνια, ευχάριστα χρόνια. Σε 20 χρόνια θα είμαι 80 και αυτός είναι πραγματικός αριθμός. Δεν έχει σημασία πόσο καλά τρως, γυμνάζεσαι, είσαι 80 και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είναι όσο καλύτερα γίνεται. Να ευχαριστηθώ όσο μπορώ να παίζω μπάσκετ και να κάνω αυτά που αγαπώ».

Με την πολιτική ουδόλως σκέπτεται να εμπλακεί, ενώ υποστηρίζοντας μακροχρόνια τον Τζο Μπάιντεν, είπε ότι η Αμερική ακόμα αναρρώνει απ' όσα της έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ. Όσον αφορά τα πτωτικά νούμερα του Μπάιντεν ανέφερε: «Είναι σαν να πηγαίνεις ένα πληγωμένο παιδί στο σχολείο και να περιμένεις από την πρώτη μέρα να είναι καλά. Χρειάζεται θεραπεία και θα πάρει χρόνο». Ελπίζει δε ο ηθοποιός ότι οι συμπατριώτες του «θα δείξουν περισσότερη σύνεση από το να επαναφέρουν τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο».

«Τον ήξερα, ήταν τόσο μπουμπούνας. Ήταν απλώς ένας τύπος που κυνηγούσε κορίτσια. Κάθε φορά που ήταν έξω ήταν σε φάση 'πώς τη λένε αυτήν;', αυτός ήταν όλος κι όλος».