Τρέιλερ: Ο Κόλιν Φάρελ ντύνεται ξανά «Πιγκουίνος» για την τηλεοπτική σειρά του HBO Max

Μετά την περσινή οσκαρική υποψηφιότητα των «Πνευμάτων του Ινισέριν», ο Κόλιν Φάρελ επιστρέφει ως «πνεύμα» της Γκόθαμ στη νέα σειρά που ετοιμάζει το HBO Max.

Από τον Πάνο Γκένα
Τρέιλερ: Ο Κόλιν Φάρελ ντύνεται ξανά «Πιγκουίνος» για την τηλεοπτική σειρά του HBO Max

Ο Πιγκουίνος του Κόλιν Φάρελ επιστρέφει για να κλέψει εντυπώσεις. Σε συνέχειες!

Ο συμπαθέστατος ηθοποιός, που λίγο έλειψε να κερδίσει πέρσι το Όσκαρ Α' Αντρικού για την υποδόριων αποχρώσεων ερμηνεία του στα «Πνεύματα του Ινισέριν», αναλαμβάνει χρέη πρωταγωνιστή και παραγωγού σε μία spinoff σειρά αφιερωμένη στον Όσβαλντ Κόμπλποτ aka Πιγκουίνο. Η σειρά θα έχει ως θέμα την άνοδο του Κόμπλποτ στην ιεραρχεία των εγκληματιών της Γκόθαμ, ενώ το σενάριο υπογράφει η Λόρεν ΛεΦρανκ των «Impulse» (2018), «Agents of S.H.I.E.L.D.» (2013) υπό την εποπτεία της δημιουργικής ομάδας του «The Batman»,  του σκηνοθέτη/σεναριογράφου Ματ Ριβς και του παραγωγού Ντίλαν Κλαρκ.

Ο Φάρελ ήταν βασικός υποστηρικτής της σειράς «The Penguin», δηλώνοντας τον Ιανουάριο του 2023 ότι δεν κατάφερε να εξερευνήσει τον χαρακτήρα όσο ήθελε στην ταινία του Ματ Ριβς. «Νόμιζω πως αγγίξαμε την κορυφή του παγόβουνου, συγνώμη για το λογοπαίγνιο, γιατί προλάβαμε να κάνουμε έξι ή επτά σκηνές. Είμαι ευγνώμων, αλλά ήθελα περισσότερα», είχε σχολιάσει. Όσο για το πού τοποθετείται η σειρά, ο Φάρελ διευκρινίζει πως πιάνει τα γεγονότα λίγο μετά το τελευταίο καρέ της ταινίας.

Το «The Penguin» είναι η δεύτερη τηλεοπτική σειρά που παίρνει πράσινο φως και θα βασίζεται στο σύμπαν του νέου «Batman», κίνηση που φανερώνει την διάθεση της Warner να επενδύσει σε ένα συμβιωτικό μοντέλο ταινιών/σειρών κατά τα πρότυπα της Disney (MCU, Star Wars). Η πρώτη θα επικεντρώνεται στο Arkham Asylum (αρχικά είχε ανακοινωθεί μία σειρά με υποθέσεις του αστυνομικού τμήματος της Γκόθαμ, αλλά ακυρώθηκε).

Με κόμικ αέρα DC και λίγο από «Sopranos», δείτε στη συνέχεια το πρώτο trailer του «The Penguin» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο (HBO) Max μέσα στο 2024 και θυμηθείτε πως ο Φάρελ πριν από αρκετά χρόνια ήταν βασικός υποψήφιος για το ρόλο του Μπάτμαν στο «Batman/Superman» του Βόλφγκανγκ Πέτερσεν που δεν έγινε ποτέ. 

Έχει ο καιρός, γυρίσματα!

Boss talks: Ο πρωταγωνιστής του «The Bear» σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον Μπρους ΣπρίνγκστινΗ Τελετή Απονομής των βραβείων του ελληνικού animation «Στράτος Στασινός» πλησιάζει!