Τα τρίτα «Φανταστικά Ζώα» αποκτούν τίτλο και ημερομηνία κυκλοφορίας

«Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ»: αυτός είναι ο πολυπόθητος τίτλος του πολυπαθου τρίτου μέρους του χαριποτερικού franchise, που τελικά θα κυκλοφορήσει από την Warner στις 15 Απριλίου του νέου χρόνου.

Από τον Χρήστο Πολίτη
Τα τρίτα «Φανταστικά Ζώα» αποκτούν τίτλο και ημερομηνία κυκλοφορίας

Πλέον τα μεγάλα χολιγουντιανά στούντιο στήνουν τη νέα χρονιά, προσπαθώντας να βγάλουν τα σπασμένα των προηγούμενων -σχεδόν- δυο που λόγω της πανδημίας, παραγωγές σταμάτησαν, σινεμά έκλεισαν και φεστιβάλ ακύρωσαν τις διοργαωνώσεις τους. Σιγά σιγά όμως τα πράγματα επανέρχονται σε μια κανονικότητα, με τις Κάννες να σήκωσαν κανονικά την αυλαία τους, την Marvel να βγάζει το βαρύ πυροβολικό στις αίθουσες και τα σινεμά, ακόμα και με περιορισμούς, να ανοίγουν τις πόρτες τους.

Κάπως έτσι, η Warner προγραμματίζει τα «Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ» στις 15 Απριλίου απέναντι από το επίσης πολυαναμενόμενο «The Lost City of D» της Paramount με τη Σάντρα Μπούλοκ και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ.

Το τρίτο μέρος που θα βγει στις αίθουσες με τον Μαντ Μίκελσεν στο ρόλο του Γκρίντελβαλντ, ρόλο που είχε υποδυθεί ο Τζόνι Ντεπ, θα αφηγηθεί την ιστορία του Ντάμπλντορ, που βλέποντας τον Γκρίντελβαλντ να θέλει να κυριαρχήσει στον κόσμο των μάγων θα πλευρίσει τον Νιούτ Σκάμαντερ σε μια επικίνδυνη αποστολή, όπου νέοι και παλιοί αντίπαλοι θα τους κάνουν (πολύ) δύσκολο τον δρόμο τους.

Ο Ντέιβιντ Γέιτς θα βρίσκεται στην σκηνοθεσία και αυτού του κεφαλαίου, τρίτου σε μια σειρά από πέντε ταινίες που θα αφηγούνται ιστορίες πριν γνωρίσουμε τον Χάρι Πότερ, ενώ η Τζόαν Ρόουλινγκ και ο Στιβ Κλοβς ανέλαβαν να γράψουν το σενάριο.