Η Τζένιφερ Χάντσον συνόδευσε τραγουδιστή δρόμου στο «Hallelujah»

Από τις πιο ευγενικές φυσιογνωμίες του Χόλιγουντ, η Τζένιφερ Χάντσον, η ήρεμη δύναμη των μουσικών ταινιών μαγεύτηκε από την performance ενός τραγουδιστή που έπαιζε μουσική στη Βοστώνη και τον συνόδευσε.

Από τον Χρήστο Πολίτη
Η Τζένιφερ Χάντσον συνόδευσε τραγουδιστή δρόμου στο «Hallelujah»

Κατάφερε να κάνει πάταγο αμά τη εμφανίσει της, αφού με την ερμηνεία της στο «Dreamgirls» κέρδισε Όσκαρ, Bafta και Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Β’ Γυναικείου Ρόλου. Πόσο εύκολο είναι όμως κάτι τέτοιο;

Η Τζένιφερ Χάντσον συμμετείχε στη συνέχεια στην πολυαναμενόμενη ταινία του «Sex and the City» το 2008 ως βοηθός της Κάρι Μπράντσο, αλλά μια προσωπική τραγωδία την καθήλωσε, μετά την δολοφονία της μητέρας της, του αδερφού της και της ανηψιά; της, από τον σύζυγο της αδερφής της.

Η ίδια θα πατήσει στα πόδια της ξανά και θα κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις στο θέατρο και στο σινεμά με πιο γνωστές το «Sing», το «Cats» και πρόσφατα το «Respect», στο οποίο ερμήνευσε την Αρίθα Φράνκλιν ως προσωπική επιλογή της θρυλικής τραγουδίστριας της soul.

Πάντοτε συνυφασμένη με τη μουσική, η Χάντσον απέδειξε για ακόμα μια φορά την αγάπη της για το τραγούδι, όταν πρόσφατα σε μια βόλτα της στην παραλία της Βοστώνης άκουσε τον Κάμερον Ρόουλαντ, έναν μουσικό του δρόμου και αποφάσισε να κλείσει την μίνι συναυλία του, συνοδεύοντάς τον φωνητικά στο «Hallelujah».

 

@______cameron______

GUYS GUYS GUYS GUYS AHHH #duet #maincharacter #singing #la

♬ original sound - Cameron Rowland

Μάλιστα μετά τον Ρόουλαντ, που μοιράστηκε τη χαρά του στο TikTok, η ίδια πόσταρε το βίντεο της εμφάνισης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε μια κίνηση να κάνει έκδηλο τον θαυμασμό της για τον νεαρό Ρόουλαντ, κάνοντας ακόμα και την Ρις Γουίδερσπουν να σχολιάσει πόσο «υπέροχο» ήταν το θέαμα.

Η ίδια η Χάντσον περιέγραψε πως «βόλταρα στην παραλία όταν άκουσα μια υπέροχη μουσική και σταμάτησα για να δω από που έρχεται. Όταν ο μουσικός είπε πως θα κλείσει με το "Hallelujah" δεν μπορούσα να μην συμμετέχω, αφού είναι το αγαπημένο μου τραγούδι. Πραγματικά με εμπνέουν οι άνθρωποι που κάνουν αυτό που αγαπούν και αυτό το παιδί είναι ένα πραγματικό ταλέντο».

Όσο για τον Ρόουλαντ, «δεν μπορούσα να πιστέψω οτι η Τζένιφερ Χάντσον ήρθε να τραγουδήσει μαζί μου, κάνοντας ένα όνειρό μου πραγματικότητα».

Ανάμεσα λοιπόν στην προώθηση της ταινίας της, στην εμφάνισή της στα γενέθλια της Μπιγιόνσε, όπου και τραγούδησε, αλλά και στο MET Gala, η Χάντσον δεν ξέχασε πως τα πιο όμορφα πράγματα τα βρίσκεις στις πιο απλές στιγμές.