Το ψυχεδελικό υπερθέαμα του «Moonage Daydream» έρχεται στις 28ες Νύχτες Πρεμιέρας

H μουσική στο σινεμά όπως δεν την έχετε ξανακούσει και δεν την έχετε ξαναδεί, σε ένα ντοκιμαντέρ που πραγματικά δεν έχει όμοιό του. Οι 28ες Νύχτες Πρεμιέρας σας εξασφάλισαν πρόσβαση στην καλειδοσκοπική φαντασμαγορία του Μπρετ Μόργκεν στις 30 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα VMax Sphera των Village Cinemas. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας νωρίς και ετοιμαστείτε να...την ακούσετε. 

Το ψυχεδελικό υπερθέαμα του «Moonage Daydream» έρχεται στις 28ες Νύχτες Πρεμιέρας

Ντοκιμαντέρ χωρίς όμοιο στο είδος του, το «Moonage Daydream» δεν είναι ένα απλό χρονικό για τη ζωή και το έργο του Ντέιβιντ Μπόουι. Είναι μια φαντασμαγορική υπερπαραγωγή εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία και την πολιτιστική κληρονομιά του, η οποία λειτουργεί ως εντυπωσιακή οπτικοακουστική εμπειρία. Με τις ευλογίες της οικογένειας του τραγουδοποιού (που επέτρεψε για πρώτη φορά πρόσβαση στο εκτενές αρχείο του), ο σκηνοθέτης σταχυολόγησε ένα ογκώδες υλικό από ανέκδοτα ντοκουμέντα. Επιπλέον, επιστράτευσε τον Τόνι Βισκόντι, θρυλικό παραγωγό του Μπόουι, προκειμένου να επιμεληθεί το remastering στα τραγούδια που ακούγονται στην ταινία, ενώ πραγματοποιήθηκε πολύμηνη επεξεργασία στον ήχο της. Αποτέλεσμα; Μια αστρονομική επίθεση στις αισθήσεις που μπορεί να λειτουργήσει αυστηρά στη μεγαλύτερη δυνατή οθόνη και με τα καλύτερα ηχεία που υπάρχουν. Ό,τι θα βιώσουν, δηλαδή, οι θεατές της πολυαναμενόμενης αυτής προβολής. 

Η ταινία του Μπρετ Μόργκεν μπορεί να βιωθεί - γιατί περί βιώματος πρόκειται- μόνο στη μεγαλύτερη δυνατή οθόνη και με τα καλύτερα ηχεία που υπάρχουν. Για τον λόγο αυτό οι 28ες Νύχτες Πρεμιέρας έχουν προγραμματίσει μια μοναδική προβολή στις 30/09 στις 21.00 στην αίθουσα  VMax Sphera των Village Cinemas στο The Mall Athens. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας νωρίς και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά, από εκείνες που μόνο η μεγάλη οθόνη μπορεί να μας χαρίσει.

Διαβάστε ακόμη:
Το ωρολόγιο πρόγραμμα του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

Ξεκίνησε η προπώληση των καρτών διαρκείας για τις 28ες Νύχτες Πρεμιέρας

Για διαρκή ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας συντονιστείτε στα sites των aiff.gr και cinemagazine.gr και στις σελίδες μας στα social media: Facebook AIFFAIFF InstagramCinemagazine InstagramTwitter.

Tο 28o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας έχει ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. 
 
Το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.