Η Νάταλι Πόρτμαν ανοιχτή στο ενδεχόμενο επιστροφής στον «Πόλεμο των Άστρων»

Η Πόρτμαν δηλώνει πρόθυμη να ενσαρκώσει ξανά την Πάντμε Αμιντάλα, αλλά κανείς δεν της το ζήτησε - ίσως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, κάποιος executive στο Disney+ να ετοιμάζει την παλέτα της σειράς «Πάντμε Αμιντάλα: Παλινόρθωση και Παρακμή».

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Η Νάταλι Πόρτμαν ανοιχτή στο ενδεχόμενο επιστροφής στον «Πόλεμο των Άστρων»

Η Νάταλι Πόρτμαν αποσπά διθυραμβικές κριτικές στις Κάννες αυτές τις μέρες για την ερμηνεία της στο «May/December» του Τοντ Χέινς – το κείμενό μας για την ταινία εδώ.  Στο πλαίσιο του γενικού γύρου των συνεντεύξεων, βρέθηκε και στο γνωστό segment του GQ, όπου διάσημοι ηθοποιοί απαντούν σε ερωτήσεις των φαν για το σύνολο της καριέρας τους.

Μια ερώτηση ήταν πώς θα της φαινόταν το ενδεχόμενο επιστροφής στο franchise του «Πολέμου των Άστρων». Η απάντηση της ήταν ότι δεν έχει ιδέα τι κάνουν στο συγκεκριμένο franchise. «Κανείς δεν μου ζήτησε να επιστρέψω, αλλά είμαι ανοιχτή στο ενδεχόμενο», λέει η Νάταλι Πόρτμαν, «δεν λέει ΟΧΙ η Πόρτμαν στον Πόλεμο των Άστρων» θα έλεγε το σχετικό πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας. Η Πόρτμαν ήταν ένα από τα βασικά πρόσωπα της νεότερης τριλογίας του Τζορτζ Λούκας, υποδυόμενη την Πάντμε Αμιντάλα, ρομαντικό ενδιαφέρον του Άνακιν Σκαϊγουόκερ και μητέρα δύο δημοφιλέστατων χαρακτήρων της μυθολογίας του franchise – δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει άνθρωπος που μπήκε να διαβάσει την είδηση και αναρωτιέται ποιών χαρακτήρων.

Αν λοιπόν εκεί στο Disney+ χρειάζονται πρόσθετο star status σε κάποια από τις επερχόμενες «Star Wars» σειρές τους, η οσκαρούχος ηθοποιός είναι πρόθυμη να τους το δώσει. Στο μεταξύ, δείτε όλη την συνέντευξη της Πόρτμαν εδώ: