Aποκλειστικό featurette από το «Challengers» του Λούκα Γκουαντανίνο

Μετά από πολύμηνη καθυστέρηση λόγω των απεργιών, η ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο έρχεται στις αίθουσες για να μας μάθει τένις.

Aποκλειστικό featurette από το «Challengers» του Λούκα Γκουαντανίνο

Το «Challengers» του Λούκα Γκουαντανίνο ήταν η ταινία έναρξης του περασμένου Φεστιβάλ Βενετίας, αλλά μεσολάβησαν οι απεργίες και η προβολή του αναβλήθηκε. Αρκετούς μήνες μετά, έρχεται για να αναβαθμίσει τον προγραμματισμό των κινηματογραφικών αιθουσών. Ζεντάγια, Τζος Ο’ Κόνορ και Μάικ Φάιστ πρωταγωνιστούν σε μια ταινία που διαπλέκει το τένις με τον έρωτα, μια δημιουργία που φέρει το στίγμα του δημιουργού της και ακέραιες τις καλλιγραφημένες συνθέσεις που συναντάς στο έργο του.

Στο παρακάτω σύντομο αποκλειστικό featurette από την ταινία, ο  Λούκα Γκουαντανίνο μας προτρέπει να τη δούμε στη μεγάλη οθόνη, γιατί είναι «μια πολύ εντυπωσιακή οπτική εμπειρία», ο ανερχόμενος Τζος Ο’Κόνορ, που μας μαγνήτισε στη «Χίμαιρα»,  υποστηρίζει ότι η «αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο από την αρχή ως το τέλος», η Ζεντάγια λάτρεψε τα κουστούμια και την έμφαση στη λεπτομέρεια, ενώ ο Μάικ Φάιστ εστιάζει στη μουσική. Δείτε το και, κυρίως, δείτε την ταινία, που ξεκινά να προβάλλεται στις αίθουσες την Πέμπτη 25 Απριλίου από την Tanweer.

 

Τρέιλερ «Blink Twice»: Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ δισεκατομμυριούχος σε νησί απολαύσεωνΤο έκανε ο Στρατηγός Μουστάρδας! Το «Cluedo» ανοίγει το ταμπλό του σε μικρή + μεγάλη οθόνη