«Το καθήκον σε καλεί»: Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Η Πόλη της Ασφάλτου»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Η Πόλη της Ασφάλτου» στον κινηματογράφο Αελλώ.

«Το καθήκον σε καλεί»: Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Η Πόλη της Ασφάλτου»

Ο νεοσύλλεκτος διασώστης Όλι Κρος (Τάι Σέρινταν) ζει νύχτες γεμάτες αδρεναλίνη σε ένα ασθενοφόρο στο Μπρούκλιν, ενώ τις μέρες μελετά για να μπει στην ιατρική ενώ ζει σε μία τρώγλη της Τσάιναταουν. Μαζί με τον έμπειρο συνάδελφο του Τζιν Ρουτόφσκι (Σον Πεν), ο Κρος ανακαλύπτει από πρώτο χέρι το χάος και το δέος ενός επαγγέλματος που κινείται ανάμεσα στον τρόμο και τον σπαραγμό.

Ο Γάλλος σκηνοθέτης Ζαν Στεφάν Σοβέρ («Προσευχήσου πριν πεθάνεις») συνεχίζει να μελετά τη βία μέσα σε θεσμούς και κλειστά κυκλώματα, στρέφοντας το διερευνητικό βλέμμα του στη Νέα Υόρκη. Ο δημιουργός πλάθει ένα θρίλερ με επίκεντρο δύο διασώστες ασθενοφόρου, τις σύνθετες και εξουθενωτικές ζωές των ίδιων και των ανθρώπων που καλούνται να σώσουν. Στην ταινία, που εμπνέεται από αληθινά περιστατικά, πρωταγωνιστεί ο Τάι Σέρινταν («Ready Player One») και ο Σον Πεν («Σκοτεινό ποτάμι»).

Η ταινία συμμετείχε στο Επίσημο Διαγωνιστικό του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 30 τυχερούς (15 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας «Η Πόλη της Ασφάλτου»  στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ (28ης Οκτωβρίου 140, Αθήνα 112 57) την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 20:45 (20:15 ώρα προσέλευσης). Αφήστε σχόλιο στο ποστ με την αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Η Πόλη της Ασφάλτου» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 16 Μαΐου από την Tanweer.

Αμόρε... τρίο! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Οι Αντίπαλοι»