Τα «Κακά Παιδιά» στην Αίγλη! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Bad Boys: Ride or Die»

Το cinemagazine.gr και η Feelgood Entertainment, σάς δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Bad Boys: Ride or Die» στον θερινό κινηματογράφο Αίγλη.

Τα «Κακά Παιδιά» στην Αίγλη! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Bad Boys: Ride or Die»

Αυτό το καλοκαίρι, τα πολυαγαπημένα «Κακά Παιδιά» επιστρέφουν για άλλη μια καταιγιστική και ξέφρενα κωμική περιπέτεια αυτή τη φορά με μια μεγάλη ανατροπή: οι ρόλοι αλλάζουν και οι καλύτεροι πράκτορες του Μαϊάμι είναι αυτοί που καταδιώκονται.

Η Sony επιστρέφει για τέταρτη φορά στην εμπορικότατη σειρά buddy movies «Bad Boys» με τους Μάρτιν Λόρενς και Γουίλ Σμιθ, επαναφέρει τους Αντίλ Ελ Αρμπί και Μπιλάλ Φαλάχ (Βέλγοι μαροκινής καταγωγής) που είχαν σκηνοθετήσει το ευπαρουσίαστο τρίτο μέρος κι εύχεται το κοινό να έχει ξεχάσει «οσκαρικά» χαστούκια.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Feelgood Entertainment δίνουν την ευκαιρία σε 20 τυχερούς (10 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας «Bad Boys: Ride or Die» στο θερινό κινηματογράφο Αίγλη (Κήπος Ζαππείου) την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 21:30 (20:30 ώρα προσέλευσης). Αφήστε σχόλιο στο ποστ με την αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Bad Boys: Ride or Die» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 6 Ιουνίου από την Feelgood Entertainment.

Remember her! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την «Furiosa: A Mad Max Saga»What a lovely day! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της «Furiosa: A Mad Max Saga»