It's showtime! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης» στο VILLAGE@The Mall Athens.

It's showtime! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης»

Ο Σκαθαροζούμης επιστρέφει! Ο υποψήφιος για Όσκαρ δημιουργός με το μοναδικό όραμα, Τιμ Μπέρτον και ο υποψήφιος για Όσκαρ, Μάικλ Κίτον, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για το πολυυαναμενόμενο σίκουελ «Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης».

Ο Κίτον επιστρέφει στον εμβληματικό του ρόλο δίπλα στην υποψήφια για Όσκαρ Γουινόνα Ράιντερ ως Λίντια Ντιτζ και τη δύο φορές βραβευμένη με Emmy Κάθριν Ο ́Χάρα, με νέες προσθήκες στο καστ τους: Τζάστιν Θερού, Μόνικα Μπελούτσι, Άρθουρ Κόντι στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο, την υποψήφια για Emmy Τζένα Ορτέγκα στον ρόλο της κόρης της Λίντια, Άστριντ, και τον υποψήφιο για Όσκαρ Γουίλεμ Νταφό.

Μετά από μία αναπάντεχη οικογενειακή τραγωδία, τρεις γενιές της οικογένειας Ντιτζ επιστρέφουν στο Γουίντερ Ρίβερ. Ακόμα στοιχειωμένη από τον Σκαθαροζούμη, η ζωή της Λίντια ανατρέπεται όταν η επαναστάτρια έφηβη κόρη της, η Άστριντ, ανακαλύπτει το μυστηριώδες μοντέλο της πόλης στη σοφίτα του σπιτιού και κατά λάθος ανοίγει την πύλη προς τον άλλο κόσμο. Μεγάλοι μπελάδες αναστατώνουν και τους δύο κόσμους, ενώ είναι θέμα χρόνου κάποιος να αναφωνήσει το όνομα του Σκαθαροζούμη τρεις φορές, φέρνοντας πίσω τον σκανταλιάρη δαίμονα για να προκαλέσει μεγαλύτερο χαμό.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 40 τυχερούς (20 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας «Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης» στο VILLAGE@The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, ΜΕΤΡΟ Νερατζιώτισσα) την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στις 20:00 (19:15 ώρα προσέλευσης). Αφήστε σχόλιο στο ποστ με την αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου από την Tanweer.

Η αληθινή αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Το Κοράκι»Καλοκαίρι με minions! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Εγώ, ο Απαισιότατος 4»