Καλοκαίρι με minions! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Εγώ, ο Απαισιότατος 4»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά καπέλα, φρίσμπι και μολύβια της ταινίας «Εγώ ο Απαισιότατος 4».

Καλοκαίρι με minions! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Εγώ, ο Απαισιότατος 4»

Προετοιμαστείτε. Τα πράγματα μόλις έγιναν λίγο πιο απαίσια!

Μετά από μία επταετία, ο Γκρου, ο πιο αγαπημένος υπέρ-κακός του πλανήτη που έγινε πράκτορας της οργάνωσης αντι-κακούργων, επιστρέφει με το «Εγώ, ο Απαισιότατος 4» και εγκαινιάζει μια νέα συναρπαστική εποχή σπαρμένη με το πανδαιμόνιο που μόνο τα Minions ξέρουν να εξαπολύουν.

Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία του «Minions 2: Η άνοδος του Γκρου» (2022) της Illumination με εισπράξεις σχεδόν 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε όλο τον κόσμο, το μεγαλύτερο παγκόσμιο franchise κινουμένων σχεδίων ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο καθώς ο Γκρου (υποψήφιος για Όσκαρ Στιβ Καρέλ), η Λούσι (υποψήφια για Όσκαρ Κρίστεν Γουίγκ) και τα κορίτσια τους - Μάργκο (Μιράντα Κόσγκροουβ), Ίντιθ (Ντέινα Γκέιερ) και Άγκνες (Μάντισον Πόλαν) - υποδέχονται το νέο μέλος της οικογένειας, τον Γκρου τζούνιορ, που είναι αποφασισμένος να βασανίζει τον μπαμπά του.

Ο Γκρου αντιμετωπίζει έναν νέο άσπονδο εχθρό στο πρόσωπο του Μαξίμ Λε Μαλ (βραβευμένος με Emmy Γουίλ Φάρελ) και της μοιραίας φιλενάδας του Βαλεντίνας (υποψήφια για Emmy Σοφία Βεργκάρα) και έτσι η οικογένεια αναγκάζεται να το βάλει στα πόδια.

Την ταινία, που είναι γεμάτη με καταιγιστική δράση και το χαρακτηριστικά ανατρεπτικό χιούμορ της Illumination, σκηνοθετεί ο συν-δημιουργός των «Minions» και υποψήφιος για Όσκαρ, Κρις Ρενό («Εγώ, ο Απαισιότατος», «Μπάστε Σκύλοι Αλέστε»). Τη σκηνοθεσία συνυπογράφει ο Πατρίκ Ντελάζ (επικεφαλής κινουμένου σχεδίου για το «Τραγούδα 2!» Και το «Μπάστε Σκύλοι Αλέστε 2»), ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με Emmy δημιουργού του «White Lotus», Μάικ Γουάιτ, και του βετεράνου σεναριογράφου όλων των ταινιών «Εγώ, ο Απαισιότατος», Κεν Ντάριο.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να κερδίσουν από ένα πακέτο που περιλαμβάνει συλλεκτικό καπέλο, φρίσμπι και μολύβι της ταινίας «Εγώ, ο Απαισιότατος 4». Αφήστε το όνομά σας στα σχόλια του σχετικού ποστ που θα βρείτε στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τα διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Εγώ, ο Απαισιότατος 4» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες με υπότιτλους την Πέμπτη 15 Αυγούστου και μεταγλωττισμένη την Πέμπτη 22 Αυγούστου από την Tanweer.

It's showtime! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης»Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ παρουσιάζει την «Σιωπηλή Καμαριέρα»! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας